Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Rok 2007 aneb co na něj čórky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5

Kolik jste toho sklidili?
This poll is closed.
Vše je doma 77 51.68%
Většinu mám doma 25 16.78%
Půlka mi zbyla 13 8.72%
Něco mi nechali,ale bída 19 12.75%
Ukradeno 15 10.07%
Total: 149 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Spacy
Stálý Člen

Karma uživatele Spacy - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Nebo taky jedna z moznosti je si zahrat na vojaky , kolem pole vykopat diry a do nich kuli aby si ta svine probodla aspon nohu atd atd...... je toho spousta akorad pak bude jasny ze za temi nastrahami neco bude....

Můžeš vše jen se nenechej chytit

Old Post 05-09-2007 v 16:12 PM
Spacy je offline   Profil uživatele Spacy   Find more posts by Spacy   Foto galerie člena Spacy   Click here to Send Spacy a Private Message   Add Spacy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 34

citace:
Původní příspěvek od Spacy
Nebo taky jedna z moznosti je si zahrat na vojaky , kolem pole vykopat diry a do nich kuli aby si ta svine probodla aspon nohu atd atd...... je toho spousta akorad pak bude jasny ze za temi nastrahami neco bude....

Probodla nohu? Lidi ste normální? Vy vážně chcete zajít až tak daleko, že ste schopný probodnout někomu nohu? Co když ten chudák vykrvácí, nebo ani nebude schopnej odejít přemejšlejte!!!

Old Post 05-09-2007 v 17:22 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ski
Stálý Člen

Karma uživatele Ski - 56% PěstitelskáKarma uživatele Ski - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od Spacy

vrahu! tohle kopani zabere tolik casu navic a energie!! Ze je to prakticky nemozne... to tam rovnou dej bombu a senzor pohybu...

2007...->!! Muj Windoor !! SKLIZENO USUSENO...
Rok 2008:....KO.Windor/Outdoor!->70W skrin LOWRYDER!
zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 05-09-2007 v 17:27 PM
Ski je offline   Profil uživatele Ski   Find more posts by Ski   Foto galerie člena Ski   Click here to Send Ski a Private Message   Add Ski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pUNKE
Stálý Člen

Karma uživatele pUNKE - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

přijdu takhle zrána k políčku a půlka kytek v piči!!!hulím u toho brko a s každým potáhnutím ve mě exploduje vlna zloby k hajzlovi, který to šlohnul!!!sotva kytky začínají kvést a ten zmrd si jich půlku vyryje!!!Hošek má smůlu, že je jediný v okolí co čoruje kytky a už to provádí s několikaletou zkušeností. Před lety byl ještě drzejší a čoroval mi přímo v zahrádce u domu!!Mám své kytky rád jak děti a tohle nezůstane bez odplaty!!!!Zbytek sem prcnul jinam, protože potřebujou ještě dost dlouho.tyhlety svině mě jen odrazujou od pěstování venku!!! měla by se založit Liga na ochranu rostlin a těmhle čorkařům uřezávat ruce, což možná potká i tohodle zmrda!!!!Mějte se a hodně trpělivosti

„Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." – Bob Marley

„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy“. – Martin Luther King

Old Post 06-09-2007 v 11:10 AM
pUNKE je offline   Profil uživatele pUNKE   Find more posts by pUNKE   Foto galerie člena pUNKE   Click here to Send pUNKE a Private Message   Add pUNKE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 37

néééé....moje jediný 3 kytičky....můj první grow na zahrádce....všichni mi to chválili....a dneska v noci....nějaká svině nám vlezla na zahradu a všechny mi je šlohla nechali na chodníku za sebou hlínu ale myslím že je stejně podle toho nevystopuju......kolem našeho jezděj skeťáci na letiště na sk8park takže to byl někdo z nich.....ach jo co teď? asi budu muset nakupovat...ach jo

Old Post 09-09-2007 v 08:25 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahaha
Stálý Člen

Karma uživatele Jahaha - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jahaha - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Me teda ukradli 2 hermace co sem si nechal na vareni tak sem jeste dopadl dobre.teda neni vsem dnum konec.u jednoho pole byly vyjety koleje asi od nejakyho traktoru.tak co nejdriv pujdou sklidit.jedna uz je ted ten zbytek.

Old Post 10-09-2007 v 19:18 PM
Jahaha je offline   Profil uživatele Jahaha   Find more posts by Jahaha   Foto galerie člena Jahaha   Click here to Send Jahaha a Private Message   Add Jahaha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mdfk
Stálý Člen

Karma uživatele mdfk - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

3/4 jednej rastliny si niekto užil... bola na tom fleku len jedna, no skoro vôbec sme sa o ňu nestarali, takže pohodka... nechal nám tam len spodok, a to je len stonka s pár listami... zvyšok, je pekne uschovaný na inom mieste, kde si pekne ešte dokvytá...

awr awr awr

Old Post 10-09-2007 v 20:21 PM
mdfk je offline   Profil uživatele mdfk   Find more posts by mdfk   Foto galerie člena mdfk   Click here to Send mdfk a Private Message   Add mdfk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zenga
Stálý Člen

Karma uživatele Zenga - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zenga - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Takze dneska mi corli nejaci zmrdi 5 kytek-vykopali,odvezli!

Old Post 12-09-2007 v 14:57 PM
Zenga je offline   Profil uživatele Zenga   Find more posts by Zenga   Foto galerie člena Zenga   Click here to Send Zenga a Private Message   Add Zenga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RASTA s.r.o
Stálý Člen

Karma uživatele RASTA s.r.o - 92% PěstitelskáKarma uživatele RASTA s.r.o - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

hluboko v poli...tam ani corky nechodej...

No nikdy nerikej nikdy....lidi jsou schopny vseho....vi ze se tu huli a hodne sadi a kdyz uz v tom nevidi to ze si zadarmo slusne zahuli tak ti to veme 15ti lety curacek s lizatkem v drzce co si zadarmo slusne vydela ... takze asi tag

Není nad pořádnou LARVU

RASTOVA ZAHRÁDEČKA

Old Post 12-09-2007 v 22:00 PM
RASTA s.r.o je offline   Profil uživatele RASTA s.r.o   Find more posts by RASTA s.r.o   Foto galerie člena RASTA s.r.o   Click here to Send RASTA s.r.o a Private Message   Add RASTA s.r.o to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RASTA s.r.o
Stálý Člen

Karma uživatele RASTA s.r.o - 92% PěstitelskáKarma uživatele RASTA s.r.o - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

JoJo...nastesti "ja muzu byt klidny" pac to mam primo doma na dvore...pisu to zamerne s tema uvozovkama...skoda ze nejdou dat jeste vetsi Nic mene vam preju hodne stesti panove,at vam to vase snazeni vydrzi !!!

Není nad pořádnou LARVU

RASTOVA ZAHRÁDEČKA

Old Post 12-09-2007 v 22:48 PM
RASTA s.r.o je offline   Profil uživatele RASTA s.r.o   Find more posts by RASTA s.r.o   Foto galerie člena RASTA s.r.o   Click here to Send RASTA s.r.o a Private Message   Add RASTA s.r.o to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tdan
Nový Člen

Karma uživatele tdan - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

malej navod poroti corkam
1.pestovat doma na zahrade pokup je moznost
2.denodeni starost a pestovat ve velkych kbelicich
3.zavcas zmenit periodu/zakryvanim/
4.a kdyz bude cas corek cvsechno bude sklizeny a vklidu pohulovat

Old Post 14-09-2007 v 07:16 AM
tdan je offline   Profil uživatele tdan   Find more posts by tdan   Foto galerie člena tdan   Click here to Send tdan a Private Message   Add tdan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tdan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 44

aaaa pan je koumak. Zavrit,smazat debilnich dredu je tady po kokot.

Old Post 14-09-2007 v 11:00 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
delloyt
Stálý Člen

Karma uživatele delloyt - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

citace:
Původní příspěvek od PETREF
Čórky to jestli to kvete nebo ne nezajímá,berou vše.Počkej tak za pár dnů,slovo čórka tu bude hodně neoblíbené.Navíc já tak ješte dva až tři týdny a mám po sklizni.

pravda! lidi jsou paka vyrvali mi z foliaku 2 a pul kytky zrovna kdyz zacli hazet palicky. palicky byli velke jako nehet na palci........ myslim ze si moc nepokourili nicmene kytky v p.....

punks not dead

Old Post 15-09-2007 v 13:36 PM
delloyt je offline   Profil uživatele delloyt   Find more posts by delloyt   Foto galerie člena delloyt   Click here to Send delloyt a Private Message   Add delloyt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mechac
Stálý Člen

Karma uživatele Mechac - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Hm. Mne naky cubky mlady zprznili Bushmana, nechali mi tam jeden vrcholek. Teprve zacal kvest....
Orezali par spodnich vetvicek z White Satin a vedle stojiciho v plnym kvetu bilyho rusa se ani nedotkli.....
Proste demence. Uz sou presazeny jinam, snad uz je nenajdou.

Old Post 17-09-2007 v 17:42 PM
Mechac je offline   Profil uživatele Mechac   Find more posts by Mechac   Foto galerie člena Mechac   Click here to Send Mechac a Private Message   Add Mechac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkTerror
Nový Člen

Karma uživatele DarkTerror - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Zdar v noci ze včerejška na dnešek mi počorovali všechy moje kyti co jsem mel na zahradce.... a to sem si myslel že o tom nikdo neví... hold čorky sou kurwy a kurwy sou všude... teď se mi to akorát potvrdilo... když jsem to uviděl chtělo se mi brečet protože jsem viděl jak rostou od mlinkýho klíčku až po tyhle pálky co tam byly, a teď přijdou nazmar nějakýmu zasranýmu čorkaři. A zaroveň jsem dostal chuť wraždit... hlavně toho co je zčoříl... byly v plném kvetu... uplně paráda radost pohledět a vše je pryč.... nechali mi jen stonek z jedné co jim nešla wyrwat..... !!!!!!!!! jestli zjitím kdo to byl tak ho přivážu za koule na strom nebo newim....

Shiva: no větší brutalitu jsem zatím neměl, Shiva me zatím pokaždé (2x) doslova položila na zem :-D

Mrkněte sem??!!??

Naposledy upravil DarkTerror 01-10-2007 v 11:56 AM

Old Post 21-09-2007 v 16:08 PM
DarkTerror je offline   Profil uživatele DarkTerror   Find more posts by DarkTerror   Foto galerie člena DarkTerror   Click here to Send DarkTerror a Private Message   Add DarkTerror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smoked
Stálý Člen

Karma uživatele Smoked - 81% PěstitelskáKarma uživatele Smoked - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

nazdarek growri taky mi slohly kytku a to shamana kterej byl ve skleniku a mel 2 x 3 m no proste krutej ker jak svina v patek sme to chtely skosit no a udelaly to za nas naky svine!!Smrt čorkám!!!

Smoked a out BJ

Old Post 27-09-2007 v 16:38 PM
Smoked je offline   Profil uživatele Smoked   Find more posts by Smoked   Foto galerie člena Smoked   Click here to Send Smoked a Private Message   Add Smoked to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás