Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se už konečně dočkal. Poslední sklizeň proběhla podle mých představ. Celkem jsem v této sklizni uvázal 48 svazečků po 10 listech a to některé listy byly až 0,5 m dlouhé. Fermentovat je nebudu, budu pouze sušit a pak balit cigárka.
Jinak bych chtěl upozornit zájemce, že už semínka dozrávají. Jestli byste někdo chtěl semínka na vaši tabákovou plantáž, tak mi napište PM a dohodneme se.
Tak sme s Papekem domluvili vymenu seminek,vypadaj dobre a ted jsou k nemu na ceste darecky ode me takze se nebojte te vymeny jestli chcete,spolehlvost zarucena,-)
Jinak zdravim priznivce homemade tabaku, taky uz mam vse sklizeno a probiha suseni. Toto je jen prvni varka ze 4 rostlin.
Jeste k tomu zapachu po fermentaci.
Tuto drt dosusim na slunicku a nasledne jeste jednou zvlhcim a znovu dosusim.
Pak je tabak chutove prijemny a voni po tabaku.
Dobre pokourenicko preje emiras.