Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no já to zatím zkusím tady v tý je to asi 70cm x 70cm je to malý ale tak jenom si to zkoušim pak třeba postupem času a až budu mít trošku víc zkušeností tak určitě taky větší
Proč je necháváš nakvítat takle malý? Vím že je to mikropěstování, ale místo na zvednutí lampy tam ještě je ne, tak si je mohl nechat ještě povyrůst, takle se obíráš sám na výnosu
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
zdar,chem zacat tiez indoor pestit mam aj skrinu len prislusenstvo mi chyba ale uz som pozeral na growshop-e a nasiel si tam nieco jednoduche na zaciatok,Kit 70 W Malé stínidlo + Gib Lighting Flower Spectre,bdue to uplne stacit lebo nechcem aby si rodicia vsimli na uctoch nejake vacsie zmeny v tak radsej len 70 W moze byt este psoelm foto skrine chcem vedeit vas nazor a co by mi este tak trebalo, dik..
No to je jedno! uz sem si koupil 125W Nlite Red! a pofrcim! to bude jiny kafco! Vim ze hodne lidi mi rekne mel sis koupit spis sodik! no ale to nechci! Elektrina