Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec,
nedavno sem sklidil a zbyly mi doma lupeny od palic, pár stonků a nějaký spodky, cca 80g odpadu. NYCD.
Dělal sem to přesně jako čičmon, akorát po promíchání byla voda černá, NYCD měl fialovo-černý listy, voda se mi odčerpávala pěkně na p..u. sušil sem v troubě (50°C) asi hodinu, pak sem to dal na pečící papír, zabalil, volepil izolepou a válel a válel a válel.
Výsledek mě potěšil 2,48g nádherně voňavého plastika.
JE TO SUPER METODA JAK UDĚLAT Z HOVNA HOVNO
co řikate na způsob štěrchání v papiňáku směs ledu a vody s materiálem poté přecedit pres hodne jemne sito, nechat usadit, odsat.? myslite ze štěrcháním je to stejny vysledek jako napriklad u toho šlehání ?
Fíha, co lidi nevymyslej.
A co pomocí této metody dělat Hash Long drinky? Normálně hodíte nadrcenej matroš do šejkru s pořádnou dávkou ledu a nějakýho eňo ňuňo sirupu a po důkladným protřepání nalít do sklenice. Pít pochopitelně brčkem, abyste začli pěkně ode dna.:-D
Zdravím ! Máte to moc pěkné a v mém případě úžasné :-D.
Sklizeň z minulého roku bylo asi tak kilo hermáčů takže můj nápad bylo udělat hafo masti akorad to mojí mamku nenadchlo že bych několikrát několik hodin vařil doma trávu v hrnci. A tak to tam leželo do včera kdy jsem zkusil tuhle ice metodu a ze zbytečného roští jsem udělal aspoň pár G "hashe" spíše čaras a to je můj dotaz že můj matroš je strašně sypký (nemám sítko se 75 um) ale našel sem jemné komunistické ale samozřejmě že výsledek je světle hnědý a trošičku nazelenalý.
A právě ta drolivost mě natom štve materiál je nepoddajný zkoušel sem samozřejmě horkou vodu a následné válení a pak mačkáni ve svěráku, teď drží tvar ale při odloupnutí se pořád drolí. Vím že to bude asi ve kvalitě že jsou tam zelené zbytky rostliny ale i tak jestli někdo neví jak to napravit ? uvažoval sem že bych to ještě prohnal organickým rozpouštědlem a snažil se vyplavit zbytek toho fuj hnusu ale nejde mi zas tak o kvalitu když je to pro mně ale zase když se to člověku rozdrolí v ruce to zamrzí a nejde to nabít do skla .
Napoleon: moje zkušenost je taková, že když výsledné bahýnko nechám volně uschnout, tak se drolí, ale když ho od chvíle, kdy se z něj dá něco tvarovat, hnětu v prstech a snažím se vymačkávat vodu (pod zapnutým fénem) a pořád dokola ho mačkat a lisovat tak pak drží pohromadě...
Mám pocit, že když se té drolivosti snažil kámoš zbavit, tak mu pomohlo přidat vodu a znovu dosušit výše uvedeným způsobem.
zdarec chtel bych se zeptat, taky se pokousim delat hash timto spusobem uz sem to mixoval s ledem, precedil a slil do petflasek a ta voda byla tmave zelena ted po dvou dnech se to usadilo a ta voda je nadherne hneda a nejak nevim co mam dat uschnout na ten talir jestli to usazeny a nebo tu hnedou vodu.
Původní příspěvek od Mount zdarec chtel bych se zeptat, taky se pokousim delat hash timto spusobem uz sem to mixoval s ledem, precedil a slil do petflasek a ta voda byla tmave zelena ted po dvou dnech se to usadilo a ta voda je nadherne hneda a nejak nevim co mam dat uschnout na ten talir jestli to usazeny a nebo tu hnedou vodu.
to usazený dole.
jinak kdes to měl ty dva dny? mě to při pokojové teplotě umělo zasmrádnout do rána.
no tak ja se priznam mam to tam od pondelka :-D normalne v pokoji chtel sem to nechat co nejvic usadit tedka sem to otevrel a nepridemi ze to smrdi spis nadherne voni :-)
a tu hnedou vodu co odcerpam je jako odpad? takze ji mam treba vylejt do zachoda? me zase prijde ze sty hnedy vody by byl ten hasis nejkvalitnejsi kdyby se odparila cos by trvalo asi fakt dlouho a bylo by z toho skoro nic.
Původní příspěvek od Mount a tu hnedou vodu co odcerpam je jako odpad? takze ji mam treba vylejt do zachoda? me zase prijde ze sty hnedy vody by byl ten hasis nejkvalitnejsi kdyby se odparila cos by trvalo asi fakt dlouho a bylo by z toho skoro nic.
vylejt! princip je ten, že pryskyřice klesne- rostlinný částečky a jinej bordýlek zůstane ve vodě
Mám takový nápad. Co kdyby se použil, místo drahých pytlů, obyčejný filtr na kávu? Zjistil jsem, že velikost póru v kávovém filtru je kolem 20 mikronů, což by tedy mělo vyhovovat. Pokud by pryskyřice nešla z papírového filtru vytřepat, tak by se filtr mohl vymáchat v acetonu a po jeho odpaření bychom měli kýžený produkt. Fungoval by tento postup?
Ahoj ludia, váhal som medzi canna mliekom a gumby hasom, nakolko som dnes rano po nocnej nemohol zaspat a doma nebolo skoro nic na mlieko tak som sa pustil do hasu...Bol to moj prvy pokus o has a s vysledkom som v celku spokojny....Mala hrudka na fotke je menej kvalitny has co sa usadil na sitku a placecka je finalny produkt. O tom kolko G susiny som tam dal nemam vobec pojem, dal som tam priblizne 60% susiny z fotky.....Inak fotka hasu je odfotena az po degustacii tak tam chyba asi tristvrtina hrudky..... dik za pozornost a hlavne za GUMBY HAS (:
tak jsem taky vyzkoušel :-) vstupní materiál 92g mokrýho zmrzlýho listí,z toho asi 5% listí přímo od paliček,ale žádná ani malinká palda a na výstupu k mému údivu 2.2g super plastik.chuť výborná,účinky výborné.
Pouzil jsem smes palic, listi a stonku (mam pripraveno na mast). Celkem toho bylo kolem 40g (tusim ... proste plna miska). Dale jsem si udelal led ve trech pet lahvich, led z mrazaku (hodne zmrazeny, takze dlouho vydrzel). Na postupne cezeni jsem pouzil jedno cednik na nudle a potom sitko na olej (hodne mala velikost ok). Samozrejme nemohly chybet kyble a vrtacka s nastavcem na michani barvy .
Postup:
1. Naplneni kyble ledem s vodou, pridani travy.
2. Michani vrtackou alespon 15 minut.
3. Cezeni a nasledne slevani do uriznutych PETek za pomoci trychtyre
4. Druhe michani a opakovani cezeni
5. Treti michani, cezeni
6. Postavil jsem lahve na klidne misto, uklid bordelu co po me zbyl...
7. Za pomoci hadicky a kyble jsem odsal cast vody z lahvi
8. Udelal jsem dirku do spodku lahve, kterou jsem odstranil prebytecnou vodu, pote jsem diru trochu zvetsil a prelil obsah dna do misky s pecicim papirem.
9. Miska plna hasisove kasicky byla umistena pod zarovku s PC vetrakem
10. Postupne se odstranuje prebytecna voda a nechava se odparit ten zbytek
11. vyroba kulicky a nasledna palba
Hasik je to hodne luxusni, urcite budu vyrabet znova