Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je tam napsáno 30% peroxid 5ml / litr... zdálo se mi to dost... dal jsem radši 10ml/3 litry vody, nedal jsem do toho žádné další hnojky (všechny organické to zabíjí ), na pár hodin jsem je do toho namočil a kořeny hned vypadají líp... jsou ted fakt bílé a docela rychle i rostou nové. Fakt doporučuju.. jsem spokojený.
Ty vado nic do toho uz neval.
Mas ty velke kostky nacucane jak hovedze.
Proste prelite a koreny jsou permanentne ve vode a tim asik hnednou.
Nech ty kostky trochu proschnout nebo je trochu zmackni at to hafo vody vytece a dostane se jakysik ten kyslik ke korenum.
Za 45dni by ses uz mel pomalu pripravovat na sklizen a ne cekat na koreny :- )
Zdravím,
mám asi tak mesiac staré rastlinky no keď som ich presadil do črepníkov a vyhodil vonka na dvor ta sa úplne zasekli, lisy im zfialoveli hlavne tie spodné. Stonky sú tiež celé fialové a také drevnaté a listy sa ešte ktomu aj tak krútia smerom k zemy. Presadil som asi 9 rastlín a z toho je iba 1 na ktorej sa toto nedeje ale rastie pekne.
Prosím vás poradte mi či sa s tým dá ešte niečo robiť alebo to už nemá cenu vďaka