Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Krá LOVE hradecko
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Zamite
Stálý Člen

Karma uživatele Zamite - 68% PěstitelskáKarma uživatele Zamite - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

jestli tam byly soutěže to nevím,přišel jsem akorát na tu Gaiu a i tak asi o 15.min. později,no docela bych jel,ale už mám teď na sobotu program v podobě zkoušky,takže asi tak,
jináč zde na G je trýd http://grower.cz/forum/showthread.p...=Jaromer+Nachod tam se jednalo o nějaký srázek ale nevím jak to dopadlo...

Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog
out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv

Naposledy upravil Zamite 10-06-2007 v 09:30 AM

Old Post 06-06-2007 v 21:05 PM
Zamite je offline   Profil uživatele Zamite   Find more posts by Zamite   Foto galerie člena Zamite   Click here to Send Zamite a Private Message   Add Zamite to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grady
Nový Člen

Karma uživatele Grady - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

2 Papek: Vstup na Pivofest je tuším 60 kachlí. Byl jsem akorát vloni a měl v úmyslu ochutnat všechny druhy. Lišácky jsem začal od nejmocnějších 24stupňových s úmyslem propít se až k desítkám. Ovšem sortiment byl široký, skončil jsem na plech u čtrnáctek Letos jdu určitě, tak se můžem dohodnout na ICQ a pokouřit.

Old Post 07-06-2007 v 07:31 AM
Grady je offline   Profil uživatele Grady   Find more posts by Grady   Foto galerie člena Grady   Click here to Send Grady a Private Message   Add Grady to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Grady! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Tady přikládám fotku plakátu k této akcičce v Trauči, která se koná 9.6.

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Old Post 07-06-2007 v 20:27 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

Jinak další týden v sobotu - 16.6. - se bude konat taková bitva - rytíři, historické zbraně, hodně chlastu atp. .. koná se to v Hajnici - nedaleko Trutnova

jinak, jestli bystě někdo jel na bitvu, tak mi klidně písněte pm nebo do threadu, já tam budu na 100 %

Papkův tabáček

Naposledy upravil Papek 07-06-2007 v 20:41 PM

Old Post 07-06-2007 v 20:31 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lu$$ieN
Stálý Člen

Karma uživatele Lu$$ieN - 81% PěstitelskáKarma uživatele Lu$$ieN - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Zdar lidi tak jak vám roste ??? Já se musím pochlubit že mě zatím jo a Pěkně !!! Byly jste někdo na kunčicích ??

Mějte se a smějte se

Old Post 02-07-2007 v 22:23 PM
Lu$$ieN je offline   Profil uživatele Lu$$ieN   Find more posts by Lu$$ieN   Foto galerie člena Lu$$ieN   Click here to Send Lu$$ieN a Private Message   Add Lu$$ieN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grady
Nový Člen

Příspěvek č. 38

Lu$$ien: Kytky jsem neviděl dobrý dva tejdny, jsou u kámoše a ten se mi o ně víceméně stará. Na balkoně mi v pondělí vykoukla z hlíny další várka. V Kunčicích jsem byl letos potřetí a čím dál lepší program. Jinak v Trutnově už nějakej ten měsíc funguje growshop, kdyby někdo z okolí nevěděl a potřeboval. Bulharská ulice ( od radnice směrem k bengaboys ) vedle TWN, projdete fotokrámkem a nahoru do patra.

Old Post 04-07-2007 v 08:39 AM
Grady je offline   Profil uživatele Grady   Find more posts by Grady   Foto galerie člena Grady   Click here to Send Grady a Private Message   Add Grady to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Grady! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zamite
Stálý Člen

Karma uživatele Zamite - 68% PěstitelskáKarma uživatele Zamite - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Dávám tady odkaz na ten Trutnovský G-shop
ZDE
Z.

Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog
out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv

Old Post 04-07-2007 v 09:29 AM
Zamite je offline   Profil uživatele Zamite   Find more posts by Zamite   Foto galerie člena Zamite   Click here to Send Zamite a Private Message   Add Zamite to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grady
Nový Člen

Příspěvek č. 40

Tak letos rekord - vyškubal jsem celkem 19 samců a zůstalo akorát 8 holčin, který jdou krásně do pálek. Bohužel mám možnost je vidět jednou za 14 dní, takže se semenům zřejmě nevyhnu. No, lepší oprcaná čutka, než nic. Pak mám ještě 9 opožděnejch 20cm kousků víceméně na pokusy, včera jsem je FIMnul. Jak jste na tom vy, krajané ? Jinak jestli se někomu ztratily kytky v regionu Mladé Buky a Svoboda nad Úpou, chytili jsme jednoho nenechavce s lopatkou a motyčkou. Pošlete PM, seženu jeho adresu a můžete podniknout trestnou výpravu, aby si pořádně pamatoval, že krást hulení se sakra nevyplácí. Čuste.

Old Post 08-08-2007 v 11:37 AM
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

zdravím
Opravdu 19 samců? To je teda mazec!!! Já mám asi 20 kytek a z toho vím, že 9 samic, tak to je nic moc, ale musím tam jezdit jednou za tři dny to zalévat. Jinak moje kytky jsou velký asi tak 1 m, doufám, že už neporostou, aby mi nepřerostly kopřivy. Ty mají asi 1,5 m.
Myslíte, že je blbost udělat ještě radikální řez teď před květem???

Papkův tabáček

Old Post 08-08-2007 v 17:03 PM
Grady
Nový Člen

Příspěvek č. 42

Papek: Tak na to jsem malej pán, abych ti poradil. Radikální řez = víc palic, ale aby se třeba po řezu neopozdily a nebyly chudší. Hnojíš ? Já jedu 1,5 odměrky Kristalon start + 1 odměrku Kristalon plod a květ. Ještě plánuju přidat slepičáky, ať je víc fosforu na květ.

Old Post 09-08-2007 v 09:34 AM
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Já hnojím pouze OBM, ale ta půda tam je dost dobrá, tak myslím, že to stačí.

Papkův tabáček

Old Post 09-08-2007 v 12:20 PM
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

tak ja se pridam...tady jest moje prace

http://grower.cz/forum/showthread.p...3084#post583084

DEN/NOC

Old Post 09-08-2007 v 17:09 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

A vy někdo plánujete nějakou akcičku - kalbičku??? Třeba i něco malýho, mně by úplně stačilo zajet někam do hospůdky na kole na pívo. ... a pokecat o growu kdyžtak mi napište pm

Papkův tabáček

Old Post 11-08-2007 v 20:21 PM
Host
Host

Příspěvek č. 46

Nemáte někdo kontakt na místního matkaře? jaroměř, dk, hk?
stačí nick na groweru.
Diky

Old Post 14-10-2011 v 12:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Vánoční a vlikonoční čtrnáctka jsou fakt super!

Papkův tabáček

Old Post 23-04-2012 v 08:40 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás