Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hm, asi to nema kam dat ven, jinak by to zrejme udelal, a nesral by se jen s windoorem. Myslim ze je to logicky vysvetleni .
Pokud moznost ma, tak by podle me uz udelal.
GL
jjj nema je dat kam ven tak ta prvni je v 8 litrovim ketinaci a ty dve po 5 litrech tak to snat bude stacit a neco natom vyroste a us to asi nebudu ani myt jak presadyt abych neposkodil koreny no se pro rostli skrs dole stoho rostou korinky a us se spojily a slunicko nane sviti tak od 13h do zapadu pokud zrovna neprši a navic mam jistotu ze se nestanu obety naky corky nebo ze to znici krupobiti nebo vytr
prosim hodte my jsem nekdo odkaz nato jak se vari mleko z listu mam tu dost listu co hodne smrdi ale nemam navod na vareni a nemuzu ho nikde najit diky moc
Tak jsem jsem dloho nic nedal tak pridavam us se tam delaj chlupi na palicky hura konecne jen nemam dobry fotak abych je dokazal zabrat tak aspon tady vysku a fotky kytek pridavam
noname cislo 1 ma 108 cm
noname cislo 2 ma 110 cm
noname cislo 3 ma 62 cm
Tak tady pridavam nove fotky kytek
noname cislo 1 ma 135 cm samice
noname cislo 2 ma 134 cm samice
noname cislo 3 ma 75 cm samice
Jecka Harera 4 ma 115 cm original samice
Mauwi 5 ma 115 cm original samice
white windor 6 ma 70 cm original ale bouzel samec
nojo no nejvic mne stve to ze ten white windor samec
ale zas na druhou stranu necham oprcat mym Jeckem Hererem a budu myt dobry semena na pristi rok
Jo este tady pridavam fotku vsech 3 kytek Noname
a tady us jsou moje berusky