Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze po docela dlouhe odmlce zdravim komunitu, rozhodl jsem prispet jen par fotkama (samo ze pridam dalsi)
Kytickam se docela dari, hnojim slepickama, kvetou asi 2. tydnem (teprv....)
zdarek.
chtel bych se zeptat... u nas ted dva dny intenzivne (fakt v kuse) prselo... mam strach z plisne, myslite ze i v tomto pripade pomuze Phyt-amin (nebo jak se to pise). dekuji za pripadne rady a postrehy
Tak a je to tady, posilam jenom foto pro potvrzeni toho ze mam vrsky napadene plisni.... hold pocasi neporucis.... ale pristi rok urcite koupim predem Phyt-Amin....
Phytamin ale není vůbec proti plísni, ba naopak, když jím budeš stříkat ve vrcholným stádiu květu, budeš mít větší pravděpodobnost, že se plíseň dostaví...
zdravim vsechny sklizni nabuzene growery dnes jsem si dovolil ustipnout jednu palicku tk jsem ji dal pekne na spagatek ususit, tak jsem zvedav co to bude zac
zdarevim growerstvo, omlouvam se ze jsem si dovolil opomenout celkem dulezitou cast vyvoje rostliny a to - sklizen, nebyl tak nejak cas.
Nyni ovsem muzu s jistotou rici ze jsem sklidil dve nadherne kvetiny (ty co jsem mel drive jsem porozdaval pratelum - at si taky neco vypestuji ) které mi daly kdyz to vsechno odectu a sectu (nevazil jsem to) cca 120g (mozna jeste vice) nadherneho materialu, ktery mi tu vsichni doted zavidi .
Tuto zpravu pisu celkem pekne nakoureny , to uz ovsem jsem asi 3 mesice nonstop a ono toho nejak neubyva . Tudiz smoke roport ode mne dostava hodnoceni 10/10. Ze zacatku bylo kouro velice energicke, postupem casu to je takova energicka pohodka Timto dekuji slunci, cele sezone a hlavne groweru, ktery me na prvni sezonu pripravil vice nez dobre, staci cist