Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fotky čeho chceš? Jestli ten green tak jsem myslel že máte větší představivost. Ale rozhodně to není přemrzlý!!! Chci odpovědi od lidí co už se s tím setkali ne tyhle "nápady".
Byl jsem v growshopu ale řekli mi že je to v klidu zmrdi tak to jel kamarád a byl to šit. Já mám druhou půlku ale nerisknu to s ní a koupím si radši novej, protože v jiných growshopech o tom nic neví ale u nás v Olomouci jich mají plnou várku a tvrdí, že je to jiná receptura a že jestli nevěřím ať zavolám do prahy apod.
Mě to nezajímá jmenuje se to green a ne brown sensation a výrobce na svých stránkách o tom nemá ani zmínku
Mám dotaz ohledně kombinace květových stimulátorů a top aktivátorů.
Jedu hydroponii, konkrétně NFT. Jel jsem už několik kol a vždycky jsem používal kompletní sadu hnojiv od AH a k tomu PK 13-14 od b´cuzz.
Nikdy se mi nepodařilo kytky přehnojit. Jedu už 5. kolo a nikdy jsem EC metr nepoužíval.
Ted se mi dostalo do ruky greensensation (zadarmo z Cultivy) a chci to vyzkozušet. Jenže mám strach kombinovat Greensensation s PK 13 14 a k tomu ještě všechny hnojiva od AH.
Na stránkách uvádí, že ke GS se nepotřebují žádné další enzymy ani PKčko.
Chtěl bych to použít dohromady... je to reálné? máte někdo zkušenosti s kombinací top aktivátorů ( GreenSensation, Bloombastic ) s PK 13-14?
Zdarma je k vyzkoušení v jakýmkoliv Plagronem registrovaným growshopu po ČR když vyplníte krátkej dotazník. Jen si ho musíte vyzvednout osobně na prodejně, poslat mi ho nechtěli. Víc info v odkazu