Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
demosk8te mas pravdu voe...udal jsem par brutalnich chyb...ted me to sere ale nezbyva nez doufat...na vynosu se to ale kurva podepise...njn zimni in to jisti....
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
jednomu mojemu NoNamu jeblo! zacal kvest strasne brzo cca konec cervna foto viz. příspěvek 29 ale pak jakoby se nasral a zacal zas rust ma takovy divny jednolisty skoro bez zubu, je to sileny koště, hubeny dlouhy vetveni, a listy ma maximalne tri cipy ale spis tak jeden, vubec nevim co to je nikdy jsem se s tim doopravdy nesetkal...vecer hodim foto at se zasmejete...
peace jdu prohledavat
edituju 12.8 kytiz uz se sama srovnala listy jsou sice srandovni a kytka vypada jak maxi koste ale nasazuje na palicky a jede si svuj svet tak ji nebudu zbytecne otravovat a stresovat...hnojky klasik proste jako normalni kytka...
TO nes s tim si netrap hlavu to je tim ze s tu kytku zasadil moc brzo bud je moznost zatmivat a nebo se na to vykaslat na ty vyhonky a cekat az kytka dizraje sama .jinak je to periodou noc den....
hehe...toz to nic..stoho si nic nedelej..nehc ho tak on zas normalne prepne na kvet tak jak ma a bude dobra..bude to nejaky hybrid asi treba to bude maastne paleni..
skoda ze mi zkolaboval fotak jinak bych uz tady aktualizoval...vsechny no names a widow skung jsou v plnem kwetu!!!! je to krasa to pozorovat, nejvetsi paradox je jak je ted krasne videt rozdil mezi semeny x-te generace ktere uz jsou zcela prizpusobene zdejsim podminkam a kytizz maj tak vsechny okolo 250 az 3OO cm a original seeds maj sotva 150...
jen co to pujde tak budu aktualizovat....
mejte se fsichni a at se dari
peace ness
Takze toto prosim moje no namy....par vetvi jsem uz otrhal az to pujde hodim pre-smoke-report vypadaji luxusně jen nevím kdy sklidit, paličky si už o to řikaji, a se uz docela zacinam bat je to videt az moc jak to je vysoky...chloupky uz vesmes hnede a taky se bojim plisne...üvidime az to zahulime....