Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lampick : H o J , sem rád ze to po opravdu dlouhe dobe mam aspon fanouska . Mno práce na tom bylo docela dost, vydaju taky, ale to k tomu patri a delam to rad .
Akorat este porad nevim jak je to s tim pletivem, ale verim ze az se to trosku rozjede a zacne svitit 125 tak si me snad nekdo vsimne
Za chvilu je du vyfotit po slunecnem dni. Doufam ze takovejm malejm chudakum nevadi blesk z blízka
Tak už mám par fotecek. tedka na ne jeste pred spanim svitim asi hodinu envirolitkou 125w, tak snad to aspon trosku pomuze
Mam takovy tuseni ze uz budu muset zacit svitit jen tou envirolitkou 125w ptz pod tou zarivkou se to mooc tahne do vejsky a zadny patýrka. mozna si jeste moc nepropletly koreny do hliny.. musim jim hold dát trosku vic casu
4th day.
Zdravíčko, sice Zdravim jen tebe Lampicku , ale nevadí.
Zas nějaký novinky: tusim ze je 4 den "rustu" a kztickz bzlz dneska pres noc na 15 hodin pod 24w nurturelitkou na riykovani Blue, a v jednu hodinu sem jim k yarivce pridal este tu enviro. Kytiz se zacinaj pomalu rozjizdet a sekundarni listky se zacivnaji zvetsovat. Kupodivu nejvetsi je stále NN. V tuto chvili na ně svítim ze strany zarivkou a zprostredka enviro= 150w, ale pod timto budou dnes uz jen cca 2 hodiny. Nemam stinitko ( nepotrebuji ) takze dost energie se vysviti zbytecne a to jak sviti tou enviro je dosti chaotické, ale s pomocí high a fantazie sem to sestavil Nic lepsiho me zatim nenapadlo, ptz pro vrtacku si pujdu asi az dneska. Coz bych musel udelat ted a kamos nema cas, a vecer uz budu asi trosku v other světě, tak to asi odkladam na sobotu. To pak provrtam diru ze zhora a povesim ji mezi ne. Zatim sem to sestavil ze 3 soucastek : box v kterym sem chtel pestovat na zacatku( zlutej ), nakej 'bobek' na věci. a zase nakej old schůůl pradelnik. Vsechno sem poskladal na sebe aby byla lampa v akorat vejsce vyuzitelne rostlinami. aspon podle me. Ale zas je problem ze skrin nemohu zavrit. coz mi nijak nevadi ale dalsi svetlo utika( zrejme minimum) . Zejtra uz si provrtam tu duru, ale myslim ze stejne zatim nema cenu davat tu zarovku vertikalne, ptz kytky sou maly a bude to vyuzite asi stejne. Ale nevyhoda ze mam otevrenou skrin. A to v noci celkem pěkně svítí
obr . 1: Provizorně daná zářivka aby kytkám v zadne chvili nechybelo svetlo.
5th Day.
C.R.E.A.M. : dikct, no na dnesni vecer sem jim uz pripravil slunce od envirolite 125w. a kytizz sou zatim pekne,akorat jeste moc mlade
Pred chvili sem teprve prisel z hospody, a divim se ze vidim na monitor. ( Musel sem udelat edit ptz to co sem sem napsal vcera v jednu rano byla katastrofa :Afro: )
Za chvilu postnu naky novy fota, kytizz se zacinaj rozjizdet.
A dneska skrin prestehuju do jine mitsnosti a lampu konecne zavesim zezhora.
Jinak sem vcera konecne spájel pár drátku a zapojil vetraky. dal sem je paralelne a ikdyz je dam oba jen treba na 7,5V tak foukaj jak zbesili :P:
S tou 125W je vertical jasnej ale teprve až budou holky trošku větší (+15dní) nebo klidně až s přepnutím na květ. Do tý doby bych jim svítil normálně horizontal at trochu jedou nahoru. Když pálíš od začátku vertical tak se kytky trochu zpomalí v růstu do výšky a sílí hlavně do stran. Je to na tobě jak chceš aby vypadaly, můžeš mít vostrý bonsaje ale zas tak nízkou skříň nemáš...
C.R.E.A.M. : taky myslim ze zatim je vertikal zbytecnej, a temer nevyuzitej. Mno tak chci asi tak 3 patra, pak FIM , a pak uz jen uvuidim co z toho bude. Spatny je ze to mam ze semen a nevim jestli budou samice a pak to budu slozite vyplejtat z pletiva.Mno aspon budu mit co delat. Nepochopil sem proc bych mohl mit pekny bonsaje ?:P: a to ze mam vetsi skrin snad kytizz nijak neovlivni. mozna kvuli odrazu svetla od sten , ale to pri Vscrogu stejne moc neplati. Tam se pres ty kytky svetlo asi moc neodrazi. Jinak diq
HomeboxXS : čauda, mno práce s tim je, ale ta tezsi prijde az budou vetsi a zacnu zaplejtat. Vcera sem spal u kamoshe a uplne sem na holky zapomel. Prisel sem domu az dneska cca v 11 a az ted sem jim zapnul periodu, takze meli noc cca 20 hodin. ale nastesti nemaj hodinky tak nic nepoznali , dik K+
7th day
zatim stale nemam provrtanou diru takze lampa je tam jen tak provizorne. Kytky temer vubec nerostou do vysky, ale spis jen roste sekundarni list.¨¨
Skoro celek
No name
4ks shiva
NN
2ks NN
Pohled do skrine skrz větrák
takhle vysoko mam asi ty lampy. zatim je vse jen provirozne takze to je takhle debilne pres sebe
8th Day of grow
Dneska lampa zavesena konecne zezhora, ale myslim si ze to svetlo nejni vubec vyuzity kdyz je vertikalne. Mno nevadi uz s tim nic delat nebudu. Mam nejaky fotecky. Na jedne kyti je videt ze uz chce do druhyho patra, tak se snad zejtra uz dockam..
Stěhování
Už vertikál ( without scrog)
Sviti to tak nejak pres sebe, ale musim jim nejak dodat jeste modrou složku , že ..
Jako držák zářivky mi posloužil beznohý panáček od fotbálku. Už je to veterán...
zdarec chlape..hele nerostou ti nejak pomalu?ja mam zhruba 9.den rustu a uz mi lezou 4.patra....NO OFFTOPIC...kazdopadne ti fandim a drzim palce at se ti to povede.. jinak bych jim tam asi prcnul neco s modrym spektrem..
Aj mne sa zdá že ti rastú neako pomáli, ja mám mojich špuntov zatial iba v kokose, pod 15W žiarivkou a už sú takýto, majú 5 dní
A na to svetlo by som odporučil tienidlo
Keby to tu zavadzalo dajte vedieť, vymažem
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
mno hosi, taky si myslim ze je to naky zabrzdeny. svitim na ne tou nurturou red, ted vertikalne a svetlo je totalne nevyuzity. dneska sem priobjednal dalsi rizkovaci zarivku nurturelite tak dam kyti pod 2 tyhle zarivky a doufam ze jim rust pujde lip nez pod nurturou 125w na kvet. Jinak me to taky sere , ale nevim co stim. je zbytecny porizovat ted stinidlo kdyz chci jet v scrog, a po tomhle asi 400w nebo 600w sodik. Je to jen grow na zkousku a hlavne prvni. Mno uzividim jestli jim dalsi zarivka pomuze v rustu ptz takhle je z tech 125w vyuzito tak 25% . Uvidime zitra az mi prijde dalsi zbozi. Jinak sem objednal kupu dalsich hnojek a vylepsovaku, tak doufam ze se to aspon vyplati. Jinak je taky mozny ze kytky maji hlavni koreny v rockwoolu a tudiz tema nejvetsima berou ziviny pouze z vody a ne z hliny. myslim ze jeste nemaji moc koreny v hline a proto sou celkem zabrzdeny. ale kdyz uz sem je tam dal tak s tim nic nenadelam . jdu ji radsi hodit zas vodorovne ptz to aspon osviti vic
Edit : mno hodil sem to zas vodorovne a hned je skrin o neco vic osvetlena. vertikal mi fakt vubec nepomohl a hlavne na maly kytky je temer k nicemu. zkusim to este tak tyden vodorovne. a pak uz zkusim vertikal. A to sem si rikal ze sem jedinej co si mysli ze to vubec neroste, a hele najednou dva prispevky co mi nazor potrvdili . Dnes mi prijde teplomer a vlhkomer tak hned zas budu o neco moudrejsi. Myslim ze vlhkost dosti mala, a teplota nic moc. , uvidim, ptz vse je fázi zkouseni a experimentu.
Pár novinek: přikoupena 24w nurturelite purple
Pk 13-14
AH growth/bloom excellarator
AH enzymes +
Superthrives
Vlhko a teplo mer
Ph test na mereni zalivky.
Koko bricks 6ks - uz 2 kusy mam. tj na venkovky
100ks rockwoolu.
Komplet
12th day of grow
Zdrawim, tak kyticky se konecne rozjeli a uz maj celkem pekny listy :P , ted jsou pod zarivkama a je videt ze jim to prospiva o mnoho vice nez jedna zarivka +125w nurtu red.
Vlhkost:79% ( ke kazdymu kvetinaci pridavam malinky a namoceny bomat kostky. A docela uspech, cca po hodine a pul se vlhkost zvedla z 55 na 75. sice to nejni na moc dlouho , ale aspon neco
teplotaen: 19-22 stupnu C
Noc: to nevim ptz tam nechodim moc v noci , ale myslim ze bude tak o 3-4 stupne nizsi , coz se mi zda velmi malo
Report bude az vecer.. teda jestli to zvladnu
Ph v zalivce mi vyslo neco okolo 6-6,5, ptz ten tester precejen nejni moc presnej.