Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi najlepsie je bielou reflexnou foliou z growshopu neni ani moc draha.Ja som natrel steny primalexom polar niekolko vrstiev a myslim ze je to celkom good.
Co myslite?Co to moze byt,skusil som ich poliat a skor sa to zhorsilo.Este som skusal dat vyssie svetlo tak uvidim.Vadne mi len Powerplant obidve rastliny.
Ostatne kytiz su v pohode tak vobec nechapem co by to mohlo byt???
Nie je Powerplant citlivy na nieco???
Zdarec z vlastní skušenosti a z toho co popisuješ usuzuju že by mohli být přelitý , s P.P. mám už docela zkušenost , zrovna jich mám 7 ve 4 týdnu květu .
Původní příspěvek od CHASNIK_SK Co myslite?Co to moze byt,skusil som ich poliat a skor sa to zhorsilo.Este som skusal dat vyssie svetlo tak uvidim.Vadne mi len Powerplant obidve rastliny.
Ostatne kytiz su v pohode tak vobec nechapem co by to mohlo byt???
Nie je Powerplant citlivy na nieco???
jinak jsou na nich docela poznat výkyvi hodnoty PH ( hodně zpomaluje květ ) , pak opravdu pozor na to přelití na to jsou fakt háklivý a až na to že dlouho kvetou to jsou hustý bomby do hlavy .........super.dej vědět jak si dopadl
Tak konecne mam fotak tu su neake nove fotky,metalhalogenid som vymenil za sodik250W,a chystam sa ich prepnut myslite ze uz je cas???
Pockam este max tyzden.
S Powerplantom mam stale problemy obidve rastlinky su zvadnute asi 3 dni,
Skusam ich nepolievat ze co to spravy,ale zatial sa to nezlepsuje ani nezhorsuje.
Nemohlo by to byt zvadnute skor z nedostatku vody???
Pockam este jeden dva dni a potom ich riadne zalejem co myslite???
Please poradte niekto chcem skusit jednu vec.
Este dva dni pockam ci sa ten powerplant nevzpameta a ak nic tak to skusim riadne poliat+pohnojit s BioGrow.Co myslite nemoze to byt zvadnute koli nedostatku vody a zivin???
Ak by to bolo preliate,ako dlho moze trvat kym sa z toho spamataju???
K+ za cenne rady samozrejme.
Tak som to dnes prepol 12/12,uz neni moc miesta je to cca 30 den na raste, a presadil som ich do vacsich kvetinacov.
Spravil som si odrezky,dufam ze sa chycia.
Sak foto hodim cez weekend.