Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no myslím že by to bylo zatím všechno! kdyby jste měli někdo zvláštní přání na nějakou fotku tak to vyfotím a hodím to tady! doufám že se vám to zatím líbí...kdybych tu měl nějaké chyby tak napiště kritiku budu rád za cokoliv tady napíšete zatím tu toho moc není jenom jak vypěstovat 100% samice ale to se potom obratte na nussaka! to byl jen rejp!
Zdravím velké Growery! dneska jsem přidal větrák na ofuk celých rostlinek!no moc mi tady nepíšete! byla tady jenom horká diskuse kterou založil nussak!
tak další foto update docela jsem se nudil tak jsem něco nafotil! myslím že fotky popisovat nemusím to snad poznáte co je na fotkách.. doufám že se vám to bude páčit! doporučoval bych ty makra zvětšit..
Nech ho 40-45 dní, gaučovka z něj nebude a v posledním tejdnu výrazně nakyne, nezkoušel sem ho nechat dýl, ale i v tom 45. dnu se tváří že by klíďo kvet dál...
hulitko:je to jen zkouška no..ještě jsem lowrydera nepěstoval tak jsem se s ním chtěl nějak seznámit
ale i tak lowryder nemá moc velké výnosy je to asi 5-15g na kytku..