Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tady je moje cihlicka hase z minuleho roku bylo toho skoro 100g nejlepsi kombinace je hasik+opium kdyz je co tak to micham dosebe uz at kvetou ty kebule makové
tak konečně se mi taky podařilo sehnat tu dobrotu... první zkušenost byla moc moc dobrá, doufám že se mi ještě někdy poštěstí sehnat nebo ještě líp, vyrobit njáký to hovišo...
tady muj zbytek..mobilem
10,6g - udelano homade polinatorem, lisovani podle navodu clena " The Pooh" s mensima upravama ve finale (opaleni materialu zapalovacem, pak jeste jednou do mrazaku, aby to chytlo tu spravnou hashishovou barvu a vuni)
Ahojte tak som tu znova s drticky prepadnuty kristal ma uz nebavy skrabat
a tak som sa rozhodol ze by som nieco vybuchal do misky, no nemal som nato ziadnu sietovinu uz som sa motal ze nejku asi objednam.Ale nedalo my to tak som doma skusal nejaku pohladat a potom my skocil napad ze zo stareho stanu odrezem tu vnutornu plachtu proti hmyzu-je to podobne ako hodvab as nato ze toto je asi s PVC ale v celku to funguje po jednej minute trieskania som nabuchal vid foto momentalne nemam cas buchat do igelitu tak neskor dodam este nejake to foto )
domaci vyroba z pytlu od jurek5, neni toho moc, ale pokoureni je to bajecny
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-