Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
POHLED NA CELI SODIK BEHEM KVETENI KLONU JH
MATKARNA
KLONY DOMA
PRESNE MERENI TEPLOTY NAD ZLATO ...
ODTAH NAHORE
ODTAH DOLE
KONTEJNER NA SEMINKA :-D POD + MOJE SEEDS ....
mega pruser , klony to nejak nedaly takze jsem je musel vyndat a soupnout znova do mikro bublaku , malem mi pod sodikem uschly nevim cim to je ... asi jsem je tam dal moc brzo .... vypada jidost bydne tak doufam ze se zveti ....
tak klony se daly do cajku i kdyz uz jsem stím nepocital takze vam dneska hodim nejake photos, korinky jim porostly do delky 4-5 cm takze je asi brzo soupnu znova pod sodik a dam jim jeste sanci aby se predvedli, uz se pomalu chystam na outd.... takze nejake fotos a prehled toho co pujde ven,dodam casem ...jinak jak to vidite kdy vysadite ven ,myslite ze tak za mesic bude jeste brzo ???
tak nastal ten sami problem jako minule,rezy zacli usichat po odborne konzultaci se zdejsimi cleny na mini chatu jsem dospel k zaveru ze bude nejlespi kdyz skusim igelitaky. .... hodim foto a napisu jak to dopadlo hned jak to bude mozne zatim se mejte ....