Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od cru_ci_fix aku mas vlhkost...??
právě že vlhkost je na prd ale ted to chosim tak 3x až 4x deně aspoň rosit rozprašovačem,musim si přehodit tu elektriku asi ted o víkendu ven ze skříně abych tam moh dát ultrazvukovej rozprašovač
Původní příspěvek od scatche no s tou elektrikou si to těžce nedomyslel, no co se dá dělat, prosimtě kde si se dočetl že ph má být tak vysoké???? pokud jde o hydro a to v tvém případě jde tak 5.8-6.0 teda pokud se i já nemýlím. jinak s tou vlhkostí mám stejný problém , ale ja na to svítím trochu něčím jiným, a tak mi to dost schlo, než došla zvlhčovačka - ta ti jiste pomůže
Teď sem narazil v časáku Amatérský rádio na docela zajimavý zapojení regulátoru pro PC větrák s termistorem.Kdyby měl někdo zájem tak to sem kopnu i se schématem
no,ted to vypadá takhle,prosím pomozte mi někdo se zástřihem,nikdy sem to nedělal a tak mam strach abych to nepos*al. Jestli mužete tak to please naznačte na těch fotkách.Dík moc
ja mam dobre zkusenosti s pH 5,8 +- desetinka az dve. Jak vysokou mas vlhkost? Btw rikas ze si prepl na kvet, tak to zkus zastrihnout v pulce kvetu, mam s tim dobre zkusenosti
Původní příspěvek od rkcz ja mam dobre zkusenosti s pH 5,8 +- desetinka az dve. Jak vysokou mas vlhkost? Btw rikas ze si prepl na kvet, tak to zkus zastrihnout v pulce kvetu, mam s tim dobre zkusenosti
V půlce květu?Jak to myslíš?Má s tim zkušenosti i někdo jinej?
Tady na groweru nevim, ale mam to od kamarada, ktery se o to zajima uz delsi dobu. Radil mi to takto: V pulce rustu razantni okuchani, pak tyden pred prepnutim jen tak decentne zastrihnout a v pulce kvetu (tzn tak 3-4 tydny od prepnuti 12/12) opet razantneji (samozrejme ne tolik) oholit rostlinku, podle toho co to zkousel oproti technice FIM tak mel u te kytky o neco vetsi vynos nez u FIMu
Původní příspěvek od rkcz Tady na groweru nevim, ale mam to od kamarada, ktery se o to zajima uz delsi dobu. Radil mi to takto: V pulce rustu razantni okuchani, pak tyden pred prepnutim jen tak decentne zastrihnout a v pulce kvetu (tzn tak 3-4 tydny od prepnuti 12/12) opet razantneji (samozrejme ne tolik) oholit rostlinku, podle toho co to zkousel oproti technice FIM tak mel u te kytky o neco vetsi vynos nez u FIMu
do toho se mi fakt nechce,rád bych si o tom něco přečet nebo nějaký fotky kdyby byly ale.......nechci si to podělat hned napoprvé :-)
Původní příspěvek od rkcz Tady na groweru nevim, ale mam to od kamarada, ktery se o to zajima uz delsi dobu. Radil mi to takto: V pulce rustu razantni okuchani, pak tyden pred prepnutim jen tak decentne zastrihnout a v pulce kvetu (tzn tak 3-4 tydny od prepnuti 12/12) opet razantneji (samozrejme ne tolik) oholit rostlinku, podle toho co to zkousel oproti technice FIM tak mel u te kytky o neco vetsi vynos nez u FIMu
no nevim...ale pocas kvetu by som rastlinku moc nestrihal...striha sa iba koli presvieteniu spodnych palic...
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave