Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec. Už sem pár brček vyhulil, ale to co sem teď měl bylo fakt good. U mě je na prvnim místě Ingemars Punch. Měl sem ho jak in tak i out. No na out moc není má dost hutny pálky a začli plesnivět. Fakt doporučuju. THX Serotonin.
Je to jen další osobní výběr někoho jiného!Nic víc-nic mín.Je sice pravda,že nekterý výběr je jen samá nirvána,ale něco je doopravdy někde jinde!Např.OG KUSH,Strawberry Cough(ne DP)-je opravdu někde jinde,protože tohle jsou naprosty unikáty o kterých se může většině jen zdát!!!
A tvrdit např. o Soma's Lavender,Willie Nelson,Hawaiian Snow,Rez Sour Diesel IBL,Love Potion #1 že je žebrota je velice odvážné a nepodložené.
Ale nic ve zlím-chci jen rozšířit "statistiku",která by potom mohla někomu pomoct při rozhodování co si koupit.
když je to neznámý model tak je to bud z nirvány nebo klasické komerční modely pak to jsou ty too Soma's Lavender,Willie Nelson,Hawaiian Snow,Rez Sour Diesel IBL,Love Potion #1 které mají reklamu jak svin tudíž je zřejmé že napsat je do 5 nejlepších nikdo nebude považovat za nesmysl a pak to jsou neznáme které já bych považoval za právě ty dobré ale těch je tam pár ale nic vezlém jsem rád že to jsem dáváš a je sčím porovnávat jen jsem na to napsal můj názor a té nirvány je tam ranec
Ja bych potreboval nejakej super vzorek, co te prijemne zhuli a da se na nem fungovat napr. v klubu(proste mezi lidma) . Hlavne ne neco co te doma posadi do sedacky a ses linej jit na WC Neco do 50 euro a hlavne at se to da pestovat u nas a venku. sklizen koncem zari ideal. Zatim sem nasel Durban a SAGE, ale Sage je za 70 eček a to se mi zda uz moc
Hneď, ako si popísal tvoje požiadavky, napadol ma Durban. Je za rozumný peniaz, dozrieva pomerne skoro (ale to záleží dosť aj do seedbanky - viď. minuloročné skúsenosti growerov), má veľký výnos a veľmi príjemné účinky.
U mě je na 1. místě white widow! A další nějak seřadit neumim, protože zas tolik nehulim a tak se v tom nevyznám. Ale po bílý vdově jsem měl i slušný halucinace...jako fakt solidní!!!