Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrawim.. Mas pekny kyticky .. Jeste se jim netvori palicky? Mas je pekne do vysky..neni jich tam moc na tu plochu? nikde jsem nenasel rozmery skrine, jak psal expiry_date1 250W ma mensi dosah, takze se ti ke spodnim palickam nedostane svetlo a budou male, samozrejme vrchni vetve budou sisky .. Jeste pak muzes nechat ty spodky dojet, mozna uz jsi to cetl zde na groweru a s tou teplotou by jsi mel neco delat.. s hnojivem ti moc nepomuzu.. Mej se fajn!!..
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.
Palicky sa este netvoria na niektorych uz aj hej ale ratam ze do 5dni tu uz bude prekwitat...len sa mi nepaci ze akonahle som prepol na kvet tak mam wissie rastlinky ale maji uzucke listocky.....newadi to<<<teplota klesla na neakych 29 az 30 a wlhkost som obmedzil na 40percent...rastliniek je tam wela a za 5 dni tam ostane maxmimalne 5 stasliwych holek....zajtra dodam rozmer skrine a pridam aj foto
Původní příspěvek od nOrToN33 Palicky sa este netvoria na niektorych uz aj hej ale ratam ze do 5dni tu uz bude prekwitat...len sa mi nepaci ze akonahle som prepol na kvet tak mam wissie rastlinky ale maji uzucke listocky.....newadi to<<<teplota klesla na neakych 29 az 30 a wlhkost som obmedzil na 40percent...rastliniek je tam wela a za 5 dni tam ostane maxmimalne 5 stasliwych holek....zajtra dodam rozmer skrine a pridam aj foto
Užšie listy sa tvoria pri nižšej vlhkosti(aby odparovali menej vody,pri vysokej vlhkosti si môže dovoliť širšie listy )
Takze po neakej tej nedeli som tu zase a mam new foto..sice su malo kwalitne ale aspon daco...toxu sa mi to tam pretriedilo ale w pohode to sa doplni....Tu su foto...
Zdravim,proč se podceňuješ...problémy se dají vyřešit..stačí najít řešení,což by v tomhle případě bylo zeptat se někoho zkušenějšího...Jinak asi nemám co doda..jo vlastně mám....koukám,že máš asi trochu trable s přidáváním fotek
Přeju zdar a pěkný GROW
Cawte xalani mam problem s neakym hmyzom co mi to napadol je to malicke a biele a je toho strastne wela..newiem co mam s tym robit...PLZ HELP_--_ DIkes