Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zanedbany sice jsou to přiznavam ,taky od toho nečekam žadny kila , ale neni tak lehky najit misto v praze nebo okoli , ktery by nigdo nevybral , tohle misto si myslim nigdo nevybere ,ale problem je že jeto zase ode mne dost kilometru , a ja nemam na to ani naladu,vuli ani penize tam každej den hodinu a pul jezdit!! ot mi nevadej aspon mi sem negdo piše :-)
zdarec tak jsem byl na poli zase asi po 2 nebo 3 tejdnech a podle toho jak to vypada u ostatnich taxem čekal že to bude všechno plesnivy a kupodivu kytky nebyli plesnivy vubec , akorat u ty early misty byla jedna z tech dvou hlavnich vetvi zlomena a uschla taxem ji zhulil a zhulila ferove i když nebyla vubec zrala , tedka stav kytek je 1 ICE 1 no name 2 x AP11xmtf 1 burmaberry 1 OB 1 FP no tak jako vypada to jako venkovni sog , ale paličky za tu dobu pekne nabobtnaly a ješte to vidim tak na 2 tejdny doufam že bude ješte pekne abych to moh nechat dozrat , ale zatim se plisen neobjevila takže to vypada dobře , vidim to tak že negdy tenhle tejden tam dam ripen , pak ješte jednou a pak nahodim FS a pak flush a sklizim , no řek bych že z každy kyti budu mit na košta , ap zatim ma paličky řidky , a ice už bych řek že bude za tejden zrala pekne nabobtnaly holky :-) aspon že neco sklidim . fotky mám ale jen v mobilu , fotil jsem to v noci s bleskem takže stejne nic moc a fotky budou asi až ze sklizne, taxe mejte a přejte mi aby nezautočila plisen ve velkym a krasne to dokvetlo :-)
nazdar lidi ,abych to tu oživil taxem neco pisnu. Tak s kytkama se dost zmenilo , tak na začatek Early misty a no name skunk jsou sklizeny , early misty byla ale ješte nezrala ale už se mi tam nechtelo znovu jezdit taxem to seknul, takže byla chutnala jako slama , ale zhulovala jak mela no a z no namu se vyklubala pekna fialka ,všechny listy byli uplne fialovy , a hlavne palice upe fialova a i všechny okvetni listy , chut takova nasladla a takova pohodova zhulenost :-) no a vynos z tehle kytek byl slabej no z každy bylo spíš tak na degustaci , sem to proste nechal uschnout vzal sem to ven a zval sem kamoše , zkratka na par jointu z toho bylo , a to mi stači :-) no a ostatni kyti jsem všechny vyryl a nasazel do kvetinaču, vim že se nemaj kvetouci kytky přesazovat ale fakt se mi nechtelo takovou dalku už jezdit :-) no a kytky jsem dal do skřine pod 70w sodik a nechavam je tam pekne opalit :-) už prošli ripenovou kurou , tedka nahodim par dni final solution , a pak flushing a koukám že sem to předtim nejak neodhad , jako tim myslim čas sklizne , ale nechci to uspechat jako to maji lide ve zvyku radši si to necham pořadne dozrat a nabobtnat když mám možnost :-) nebudu radši řikat kdy sklidim , ale zatim maj kyti všechny pestiky i krystalky bily a pruhledny , takže ješte maj čas :-) tedka v blizky dobe udelam možna fotky paliček , a pak už budoiu jen fotak ze sklizne :-)
wow, někoho s tak malou dávkou sebekritiky a schopnosti srovnávat než "můžuvásnaučitpěstovat" sem tu snad neviděl ... moc by mě zajmalo kde je teď se svejma 50 gé
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...