Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » MF dnes - šalvěj
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
OptieX
Stálý Člen

Karma uživatele OptieX - 57% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 33

Aby se to mohlo zakázat, tak by jsme napřed museli mít funkční(vytvořenou) vládu....hehe

Old Post 26-08-2006 v 21:18 PM
OptieX je offline   Profil uživatele OptieX   Find more posts by OptieX   Foto galerie člena OptieX   Click here to Send OptieX a Private Message   Add OptieX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Woo
Stálý Člen

Karma uživatele Woo - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

aby jsme se nedivili...takovej Severa jako ministr vnitra....

Old Post 26-08-2006 v 21:58 PM
Woo je offline   Profil uživatele Woo   Find more posts by Woo   Foto galerie člena Woo   Click here to Send Woo a Private Message   Add Woo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vochomurka
Stálý Člen

Karma uživatele Vochomurka - 61% PěstitelskáKarma uživatele Vochomurka - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

má už někdo zkušenosti s pěstováním teto kyti???

Hulte!!

_nou nejms out_ - Zgouřeno

Old Post 27-08-2006 v 13:08 PM
Vochomurka je offline   Profil uživatele Vochomurka   Find more posts by Vochomurka   Foto galerie člena Vochomurka   Click here to Send Vochomurka a Private Message   Add Vochomurka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Viva
Stálý Člen

Karma uživatele Viva - 0% PěstitelskáKarma uživatele Viva - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

http://grower.cz/forum/showthread.p...ighlight=salvej

RASTA

Old Post 27-08-2006 v 14:20 PM
Viva je offline   Profil uživatele Viva   Find more posts by Viva   Foto galerie člena Viva   Click here to Send Viva a Private Message   Add Viva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chlastjesvine
Nový Člen

Karma uživatele chlastjesvine - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

nevite kde da na netu sehnat nejlevnesi extrakt? http://www.iamshaman.com/eshop/10Br...via%20divinorum tady to maj celkem levny ale porad to je dost

Old Post 27-08-2006 v 16:34 PM
chlastjesvine je offline   Profil uživatele chlastjesvine   Find more posts by chlastjesvine   Foto galerie člena chlastjesvine   Click here to Send chlastjesvine a Private Message   Add chlastjesvine to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[CZ]Neon
Stálý Člen

Karma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

chlastjesvine www.botanic.cz

Moje Šalvej Divotvorná 1.rok 2.rok 3.rok 4.rok ZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu
Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha
Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK
Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC
Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia
Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009

Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic
Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou

AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!

Old Post 27-08-2006 v 17:11 PM
[CZ]Neon je offline   Profil uživatele [CZ]Neon   Find more posts by [CZ]Neon   Foto galerie člena [CZ]Neon   Click here to Send [CZ]Neon a Private Message   Add [CZ]Neon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Palec nahoru Příspěvek č. 39

http://www.vegetalismus.cz/index.ph...lankunovinka=83 tady jsem to koupil ja je to docela levny a je toho dost, jen sem asi nevychytal to spravny pouziti

Old Post 27-08-2006 v 20:00 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ski
Stálý Člen

Karma uživatele Ski - 56% PěstitelskáKarma uživatele Ski - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

ScottY a jak to s tebou dopadlo? chystam totiz take objednat...

2007...->!! Muj Windoor !! SKLIZENO USUSENO...
Rok 2008:....KO.Windor/Outdoor!->70W skrin LOWRYDER!
zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 28-08-2006 v 10:19 AM
Ski je offline   Profil uživatele Ski   Find more posts by Ski   Foto galerie člena Ski   Click here to Send Ski a Private Message   Add Ski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 41

no prave ze nic moc, podle clanku ktery sem cet, sem cekal kdovijaky haluze ale vono nic. zkourilo me to asi jako slaba trava (nic zvlastniho) a do pul hodky nic tak udelejme pokus kup si to samy a zkus to, aspon zjistime jestli prodavaj naky smecko nebo jen ja sem imunni. neni to drahy tak bys to mohl zkusit ne?

Old Post 28-08-2006 v 14:20 PM
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Nezkoušel jsem, ale až budu mít pár lístečků, tak určitě zkusim kýbl. Podle mě si tak toho člověk naloží nejvíc...

Důležitý je najednou, co nejvíc a pak jak potapěč zadržet dech na co nejdelší dobu...

Fotr woe!

Old Post 28-08-2006 v 14:22 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psychoXXX
Stálý Člen

Karma uživatele psychoXXX - 38% PěstitelskáKarma uživatele psychoXXX - 38% PěstitelskáKarma uživatele psychoXXX - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

listy su light stav... doporucil by som 5x mozno 10x, na odlet do paralelneho vesmiru 20x

Old Post 28-08-2006 v 18:24 PM
psychoXXX je offline   Profil uživatele psychoXXX   Find more posts by psychoXXX   Foto galerie člena psychoXXX   Click here to Send psychoXXX a Private Message   Add psychoXXX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[CZ]Neon
Stálý Člen

Karma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

a mate nekdo nejakej jednoduchej navod na udelani extraktu? mam salvejiho listi dost a chci to vyzkouset... viz http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3

Moje Šalvej Divotvorná 1.rok 2.rok 3.rok 4.rok ZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu
Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha
Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK
Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC
Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia
Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009

Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic
Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou

AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!

Old Post 28-08-2006 v 21:13 PM
[CZ]Neon je offline   Profil uživatele [CZ]Neon   Find more posts by [CZ]Neon   Foto galerie člena [CZ]Neon   Click here to Send [CZ]Neon a Private Message   Add [CZ]Neon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 45

prosim prosim, hodte to nekam jinam, o salvejce je toho tu dost, a tohle jsou same OT!!!!!!

Old Post 28-08-2006 v 22:03 PM
BigStickyBud
Stálý Člen

Karma uživatele BigStickyBud - 95% PěstitelskáKarma uživatele BigStickyBud - 95% PěstitelskáKarma uživatele BigStickyBud - 95% PěstitelskáKarma uživatele BigStickyBud - 95% PěstitelskáKarma uživatele BigStickyBud - 95% PěstitelskáKarma uživatele BigStickyBud - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

http://dropin.cz/zmedii.shtml?x=1919249 prepis rozhovoru z radia

Bsb:zahrada.2008:ws&swt#3
White Satin Balkón 2007

Old Post 04-09-2006 v 18:49 PM
BigStickyBud je offline   Profil uživatele BigStickyBud   Find more posts by BigStickyBud   Foto galerie člena BigStickyBud   Click here to Send BigStickyBud a Private Message   Add BigStickyBud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarcoMontini
Nový Člen

Karma uživatele MarcoMontini - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Tadle droga......hmmm....koupil sem si 20x extrakt....a kouřil sem to ze spousty lidmi...a jistě to někdy...???...zase zkusím ale kouřil sem jí z přítelkyní......a stalo se něco co my způsobilo dosti nepříjemný věci....přítelkyně po jednom prásku ale fakt malým najednou lehla...pořád dobrý...pak se překulila na břicho a jakoby batole běžela ale fakt běžela hrozně rychle po 4 po takový cestě až najednou vběhla do škarpy a v ní běžela metrovýma kopřivama asi ještě padesát metrů, než sem jí odchyt a asi 20 minut sem jí dostával do reality.......a myslím že mi věříte že už po 5 minutách a a čím déle to trvalo sem se fakt kurevsky bál že se z toho nedostane.....nejdřiv ani nevěděla kdo jsem a já jí nasilně držel a až po těch 5 minutách věděla že já jsem já ale nechápala kde je......a měla ocit jako by se z reality dostala někam jinam...Chápete...vlastně obráceně....realitu považovala fakt asi 20 minut za fikci.....a absolutně nevěděla jak se tam vlastně dostala....no já.....absolutně nevěděl co mám dělat....fakt sem se bál......divotvorná.....skutečně...hustý je že člověk který ji pojmenboval......asi ví

Old Post 11-09-2006 v 21:15 PM
MarcoMontini je offline   Profil uživatele MarcoMontini   Find more posts by MarcoMontini   Foto galerie člena MarcoMontini   Click here to Send MarcoMontini a Private Message   Add MarcoMontini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarcoMontini
Nový Člen

Karma uživatele MarcoMontini - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

jinak.......vegetalismus.cz i botanik má ten extrakt fakt drahej.....já ten 20x koupil za 300 na festu mighty sounds v stánečku Space...něco....kde maj i různý jiný věci jak jistě zasveceni vedí...fakt je nejlevnější......chcetei ho najít...občas ho vídám na nějakých DaB akcích

Old Post 11-09-2006 v 21:19 PM
MarcoMontini je offline   Profil uživatele MarcoMontini   Find more posts by MarcoMontini   Foto galerie člena MarcoMontini   Click here to Send MarcoMontini a Private Message   Add MarcoMontini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás