Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no prave ze nic moc, podle clanku ktery sem cet, sem cekal kdovijaky haluze ale vono nic. zkourilo me to asi jako slaba trava (nic zvlastniho) a do pul hodky nic tak udelejme pokus kup si to samy a zkus to, aspon zjistime jestli prodavaj naky smecko nebo jen ja sem imunni. neni to drahy tak bys to mohl zkusit ne?
Tadle droga......hmmm....koupil sem si 20x extrakt....a kouřil sem to ze spousty lidmi...a jistě to někdy...???...zase zkusím ale kouřil sem jí z přítelkyní......a stalo se něco co my způsobilo dosti nepříjemný věci....přítelkyně po jednom prásku ale fakt malým najednou lehla...pořád dobrý...pak se překulila na břicho a jakoby batole běžela ale fakt běžela hrozně rychle po 4 po takový cestě až najednou vběhla do škarpy a v ní běžela metrovýma kopřivama asi ještě padesát metrů, než sem jí odchyt a asi 20 minut sem jí dostával do reality.......a myslím že mi věříte že už po 5 minutách a a čím déle to trvalo sem se fakt kurevsky bál že se z toho nedostane.....nejdřiv ani nevěděla kdo jsem a já jí nasilně držel a až po těch 5 minutách věděla že já jsem já ale nechápala kde je......a měla ocit jako by se z reality dostala někam jinam...Chápete...vlastně obráceně....realitu považovala fakt asi 20 minut za fikci.....a absolutně nevěděla jak se tam vlastně dostala....no já.....absolutně nevěděl co mám dělat....fakt sem se bál......divotvorná.....skutečně...hustý je že člověk který ji pojmenboval......asi ví
jinak.......vegetalismus.cz i botanik má ten extrakt fakt drahej.....já ten 20x koupil za 300 na festu mighty sounds v stánečku Space...něco....kde maj i různý jiný věci jak jistě zasveceni vedí...fakt je nejlevnější......chcetei ho najít...občas ho vídám na nějakých DaB akcích