Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar.pekny palice,taky sem chtel takovych dosahnout,ale zatim se to moc nedari,a uz si myslim ze mi to ani nesroste do takovyho valce... a pouzivals na ně ty hydroponí hnojiva jak si našel?
Původní příspěvek od Mr. Review nazdar.pekny palice,taky sem chtel takovych dosahnout,ale zatim se to moc nedari,a uz si myslim ze mi to ani nesroste do takovyho valce... a pouzivals na ně ty hydroponí hnojiva jak si našel?
Nikdy newíš-treba to tak nesroste bude to takové řidší ty šišky ale bude to třeba mazec!!!!
V tomto období se s Kytkami dějí Strašné věci a každý mi potvrdí že tam jdou vidět i denní změny a když tam dávám ty Natural Power od AH tak to jede kruťe!!!myslím že na to příští rok vsadím vsechno od AH+Plagron Guano
to svahadji... presne jak pisees..mna to tiez napadlo
to g-farmer... vidim velku sklizen a to nemusim byt jasnovidec
big up! a to vazne 36 kytek? s tym by si "nakrmil" cely G-unit
len tak dalej...az to sklidis mas u mna k+
Původní příspěvek od eNDy to svahadji... presne jak pisees..mna to tiez napadlo
to g-farmer... vidim velku sklizen a to nemusim byt jasnovidec
big up! a to vazne 36 kytek? s tym by si "nakrmil" cely G-unit
len tak dalej...az to sklidis mas u mna k+
Fakt 36 zezačátku jich bylo 50 ale něco byli samci
Takže tet už jenom 30 kytek!!!ale musim přiznat že tyhle 6 se mi povedly!!!konečně se mi vyplácí to ježdění celý rok na místo!!-> vození hnoje a celé rozjebané nohy od kopřiv a od růží!!!každé xxx jako náplast a a každý prd jak lék!!!