Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pre breeder83, sorry kamo ale na fotkach nieje big bud, mal som ho ale take uzke sativove listky nemala ani jedna kyticka, nechcem prudit, v ziadnom pripade, len si myslim ci ta niekto neobtiahol.aj ked to vyzera velmi pekne. pozri trebars prispevok c.21 v tomto trejde a prvu fotku, pekna praca
Ruka v ruke s pokorou a trpezlivosťou vpred k bohatým žatvám
Musel jsem vyresit problem s mistem. Vrsky rostlin byly tesne u lampy a nikde zadna rezerva. Skrin dostala nozicky, vyriznul jsem dno bedny presne na truhliky a problem vyresen. Truhlik vykukuje ve spodu skrine a jeste se pod nej vejde lavor s roztokem. Celkem usetreno 35cm mista.
Prikladam foto predtim a potom.
OK Deyna1 uz som to zmazal aby si bol kludnejši ,ja som srovnaval moje a tvoje , ale tak teda kaslem na to , Jinak hnojivo mam GeneralHydrophonics(klasica 3zložkove mam ich photo v galerii) a Ph(-) na upravu vody, NO a Rudra apreto ma take sativove listy lebo secky široke indica listy som uz odstranil, lebo clonili
ty kraso nadhera , moc se ti to povedlo , sem myslel že bude g index vic než G/w , jenže pak sem si všim že jsi tam prdnul klasiku sodika , tys nechtel skusit si koupit RED a hodit ji na kvet co to udela?