Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tekkou jak to uděláš že to necháš 24 hodin potmě???....čím to zakrýváš????....já mám keř širokej 2 metry,už sem uvažoval,ale nic čím by se to dalo zakrýt mě nenapadlo
hemp:
no hele normalne,ja to mam v takovy mistnustce kde je tma..je spoustu moznosti jak se to da zakrejt..treba se pokus sehnat nejakej cernej pytel a jenom to prez to na 24 hodin nasad..a dej to hlavne nekam do sucha,aby to treba nezaclo plesnivet..
Zdravim,
tak si tak rikam,ze je na case uzavrit tohle forum..Konecne se mi podarilo doklidit,natlacit do sklenic a uskladnit muj letosni foliak .
tady jsou nejaky fotoz
Hele to máš f poho řešil jsem stejný problém s folijákem,byl tam purple který se rychle vytáhl a rozrostl,pořád to chce stahowat,ten můj měl něco málo přes 3 metry na dýlku a keř brutální.Hlavně se ti nesmí dotýkat plachty,protože pak ti to začne hnít a je to f prdeli celý,takže stahovat a f době kwětu i podepřít protože to bude pro wětwe a kmen velká zátěž když začne kvíst a krásně bobtnat)
Původní příspěvek od shaman1* Sorry ta fotka je tady první měla přes 4 Mpx tak se nezobrazila
JJ stahovat ,lamat ,ohejbat,podpirat a pokovad mozno pri kvetu co nejvic vetrat takze, trebas je potreba ,aby to poradne proschlo a nesrazela se ti moc velika vlhkost na listech a palkach pac pak to chyta plisen velmi brutal rychle,,At se dari zdarek..