Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No kazdopadne bych to presadil do kvetinacu ... a cim driv to presadis tim mene ty koreny budou prosrostle a vzhledem k veliskosti tech kytek by je jeste nemuseli mit propletene vubec .... kazdopadne to presad do tech kvetinacu .... BTW kam ti tece ta voda co ti vyteka z propichanych pytlu ? bacha na zkraty :p)
peace a at to roste
Po dlouhé odmlce nějaké foto a lehké info. Rostlo to 32 dní při periodě 18/6. Nyní je to dvanáctý den přepnutý na květ (12/12). Z dvaceti kytek byli pouze tři samci a jeden hermouš,takže zbylo 16 samiček,to je slušný bych řek. Hnojili jsme wuxalem a teď začnem dávat obm. Těch 32 dní bylo moc, pořád se nám to zdálo malý a teď se obávám, že to přeroste. Rozhodli jsme se vršky ohýbat drátkama, jen si nejsme jisti jestli je ohýbat pod lampu nebo od lampy, ale pod lampou to bude asi větší mazec
Nové foto. Zhruba 18 den v květu. Paličky pěkně jedou. Poprvé jsme hnojili OBM-kem, cca. 2ml na 2l vody,což byla celá zálivka. Vršky prostředních kytek jsme před 6 dny ohnuli drátkamy směrem pod lampu, a pěkně se zvedaj paličky nahoru.
Dnes je to 39-tý den květu. Paličky už asi víc nevyrostou. Nedal jsem si říct a dojel jsem na málo místa pro kořeny, zkusím to ještě přisypat, jestli to trochu nepomůže. Jinak by to vypadalo docela solidně, akorát toho bude málo, ale na druhej pokus to bude určitě lepší.
Radoslav
a daval si lampu aj nizsie ci bola len v jednej vyske?
mne sa to skor zda vytiahnute za svetlom preto mensi objem sisiek
ak mas dobre chladenie lampy dal by som slniecko nizsie a za tych 20dni zhruba do konca kvetu by nieco mohli zhrubnut
ak budes aplikovat Final Solution(fajn vecicka ku koncu kvetu) nafuknu sa urcite
Tak jsem přisypal hlínu, tak jsem zvědavej, jestli to ještě k něčemu bude. Teď se ještě musím poohlídnou po final solution. Neviděl jste někdo něco za rozumný peníze?
2koogi: děkuji, již ve středu nebo ve čtvrtek proběhne, tak dám foto.
Jinak, ještě dvakrát Final solution a jde to pod nůž a začne nová sezóna . Nebude to takovej odvaz, protože těch pár chyb se během pěstění vyskytlo, ale na podruhé to musí být o 100% lepší.
Koukal jsem do seedbanky a docela se mi tam líbila Kalichakra, nemáte s ní někdo bližší zkušenost? Vypadala na fotkách moc hezky a výnos pod 400W na 1 m2 až 500g - takže bych tak za 350g byl rád . a cena tam je myslím 30 euro za 10 semen, což taky jde.
Takže, dnes je to přesně 60 dní v květu. Myslel jsem, že budeme sklízet, ale kytky po přidání hlíny a po zalejvání Final sulutionem, se opět rozjely a obsypaly pryskyřicí, takže ještě zůstávaj asi 5 dní - prostě ještě jednu zálivku .
Nebo co myslíte, jak dlouho to mám ještě nechat?
Může se Final Solution případně používat dýl než týden?
Tak je to 60 dní v květu. Hlína a Final solution zabraly výborně, takže sklizeň prozatím odkládám asi o pět dní. Prostě na ještě jednu zálivku Finalem.
Nevíte někdo, jestli se může ten Final používat dýl než jeden týden?
No máš to hezký,už bys to mohl sklidit,většinu blizen máš hnědých,takže to máš už dost zralý
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
No, ve skutečnosti tam těch zelenejch je právě ještě dost, ony nejsou tolik vidět na těch fotkách. Zdá se mi totiž, že po tom Finalu se to ještě rozjelo a hlavně se to pěkně obsypalo pryskyřicí.