Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Přesazení do většího kwjetináče = SMRT !!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

citace:
Původní příspěvek od radew
Jo, já sem debil... Sem tu sice 9 měsíců zaregistrovanej, ale 8 a půl měsíce sem tu nebyl :] a sice to tady někde napsaný je, ale j to takový rozkouskovaný.. v každym koutě fora něcco a mě se to nechce skládat ty informace dohromady...

Takže - Hulí se samice -> palice plný semínek
a jak je to s tim dávání pryč SAMCE ? dá se taky hulit ? a k čemu je vlastně dobrej ? a k čemu se daj využít palice SAMCů ?

Takže palice zo samíc-Ale lepšie bez semien!!!Prečo sa asi dávajú preč samce???
Samec palice nemaá,je dobrý tak do mlieka(alebo na peľ,samozrejme,ak chceš semienka).

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 28-06-2006 v 19:05 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

X

Naposledy upravil 14-10-2007 v 13:22 PM

Old Post 28-06-2006 v 19:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Ako píšeš,má tie vačky,inak len listy a stonku
To zavlažovanie sa dá poriešiť nejakou samozavlažovacou vychytávkou.Pár ich tu je skús pohľadať.Alebo najjednoduchšie je kúpiť tropf blumat-samozavlažovacie kolíky.

Jak na houbičky
Nová skriňa 150W HPS

Old Post 28-06-2006 v 19:18 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pekařůf císař
Nový Člen

Karma uživatele pekařůf císař - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

jak jsi měl ten problém s tím uvadáním a tak, tak mám pocit, že (sám to píšeš) jsi to kropil rozprašovačem. a pokud tohle uděláš kytce v nejbrutálnějším vedru a sluneční výhni, tak ti zkolabuje a může i zflekatět.

základem je nepřehnat to

Old Post 28-06-2006 v 19:42 PM
pekařůf císař je offline   Profil uživatele pekařůf císař   Find more posts by pekařůf císař   Foto galerie člena pekařůf císař   Click here to Send pekařůf císař a Private Message   Add pekařůf císař to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

jj kdybys videl mou kytku dneska po presazeni tak se z toho pos.res uplne zvadla......jinak je to tim ze ta puda ma jine PH,atd............jinac po presazeni ji mas mooooc peknou ....
ted odbocim:
-Dneska jsem se byl koupat a co se nestalo:
jel jsem na kole 5km tam a 5 z5 to by nevadilo ale uz jsem byl pred barakem rad ze jsem dojel dobre a takk 15 metru pred barakem jedu .....a vidim jednoho borca taxe divam dal pred sebe a najednou jeho pitbul pod mym kolek ......KURWA jsem celej dodrenej.........a ten borec... jses v poho?nestalo se ti nic?hhhhhhhh rikam nic se nestalo (kokot)

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 28-06-2006 v 19:58 PM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 38

X

Naposledy upravil 14-10-2007 v 13:22 PM

Old Post 28-06-2006 v 20:35 PM
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

funguje

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 28-06-2006 v 21:19 PM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 40

X

Naposledy upravil 14-10-2007 v 13:21 PM

Old Post 28-06-2006 v 21:57 PM
expiry_date1
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

citace:
Původní příspěvek od radew
hele já nemám žádnej čas si jít něco kupovat.. jedu už v pátek, a zejtra je kalba.. já prostě nemám kdy to koupit.

Kámoš mi řikal - vzít plnou petlahev,dát přes hrdlohadr, zagumičkovat, a hrdlem dolů zapíchnout do květináče.. že prej to funguje, ale já tomu za mák nevěřim.. nemáte nějakej osvědčenej návrh ????? PROSÍM

Tak si vyber,buď sa vykašli na kalbu,alebo na kytky.Ale aj tak nechápem,že nemáš čas nič kúpiť.Piatok je až zajtra,pokiaľ viem a od včera už vieš,že ideš preč,tak tu nepíš takéto somariny.Ak na to nemáš peniaze,alebo sa Ti nechce,ale písať,že nemáš čas...Ale je to Tvoja vec,s takýmto prístupom ale asi nikdy nič moc nevypestuješ.No,možno Ti o tie kytky vôbec nejde,len sa chceš proste nahúliť-tak to mám jednu radu-nájdi si nejakého dealera,od ktorého budeš kupovať.
A ešte odpoveď-aj keď neviem,ako máš veľké kvetináče a kde to máš umiestnené(slnko,polotieň) tak 0,5L stačiť nebude.Ty nevieš,akú majú tie kytky spotrebu zálievky?Kto Ti to polieval doteraz?

Jak na houbičky
Nová skriňa 150W HPS

Old Post 29-06-2006 v 09:58 AM
Host
Host

Příspěvek č. 42

Já to s přesazováním řeším takto: První sadba je do kelínku od hořčice, nějaký měkký plast. Jak má cca 20cm, kelímek rozstříhám, nic nevybaluju a celý kořenový bal i s původní hlínou hodím do velkýho, finálního květináče. Pro kytí to není žádný šok, ani si toho nevšimne. S tím zalíváním: Přess denní výheň nikdy!!! Max. rosit hlínu, voda se vypařuje a kytí si z toho něco veme. Jinak kytí z kolabuje! A nebojte, kytí toho slunka zvládne dostatek. Zalívat stačí pozdě večer nebo ráno. Gudlak

Old Post 29-06-2006 v 13:57 PM
Host
Host

Příspěvek č. 43

Ješte s tou pet flaškou: Já bych spíš zvolil pod květináč nějakou podložku, tu naplnil vodou a zabalil do igelitu do 1/4 květináče. Máš tím jistotu, že se Ti voda zbytečně nevypaří, kytí si bere to, co potřebuje a není problém z provzsušněním půdy. Otestováno, osvědčeno na 4dny.

Old Post 29-06-2006 v 14:03 PM
Host
Host

Příspěvek č. 44

X

Naposledy upravil 14-10-2007 v 13:21 PM

Old Post 29-06-2006 v 16:18 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás