Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od radew Jo, já sem debil... Sem tu sice 9 měsíců zaregistrovanej, ale 8 a půl měsíce sem tu nebyl :] a sice to tady někde napsaný je, ale j to takový rozkouskovaný.. v každym koutě fora něcco a mě se to nechce skládat ty informace dohromady...
Takže - Hulí se samice -> palice plný semínek
a jak je to s tim dávání pryč SAMCE ? dá se taky hulit ? a k čemu je vlastně dobrej ? a k čemu se daj využít palice SAMCů ?
Takže palice zo samíc-Ale lepšie bez semien!!!Prečo sa asi dávajú preč samce???
Samec palice nemaá,je dobrý tak do mlieka(alebo na peľ,samozrejme,ak chceš semienka).
Ako píšeš,má tie vačky,inak len listy a stonku
To zavlažovanie sa dá poriešiť nejakou samozavlažovacou vychytávkou.Pár ich tu je skús pohľadať.Alebo najjednoduchšie je kúpiť tropf blumat-samozavlažovacie kolíky.
jak jsi měl ten problém s tím uvadáním a tak, tak mám pocit, že (sám to píšeš) jsi to kropil rozprašovačem. a pokud tohle uděláš kytce v nejbrutálnějším vedru a sluneční výhni, tak ti zkolabuje a může i zflekatět.
jj kdybys videl mou kytku dneska po presazeni tak se z toho pos.res uplne zvadla......jinak je to tim ze ta puda ma jine PH,atd............jinac po presazeni ji mas mooooc peknou ....
ted odbocim:
-Dneska jsem se byl koupat a co se nestalo:
jel jsem na kole 5km tam a 5 z5 to by nevadilo ale uz jsem byl pred barakem rad ze jsem dojel dobre a takk 15 metru pred barakem jedu .....a vidim jednoho borca taxe divam dal pred sebe a najednou jeho pitbul pod mym kolek ......KURWA jsem celej dodrenej.........a ten borec... jses v poho?nestalo se ti nic?hhhhhhhh rikam nic se nestalo (kokot)
Původní příspěvek od radew hele já nemám žádnej čas si jít něco kupovat.. jedu už v pátek, a zejtra je kalba.. já prostě nemám kdy to koupit.
Kámoš mi řikal - vzít plnou petlahev,dát přes hrdlohadr, zagumičkovat, a hrdlem dolů zapíchnout do květináče.. že prej to funguje, ale já tomu za mák nevěřim.. nemáte nějakej osvědčenej návrh ????? PROSÍM
Tak si vyber,buď sa vykašli na kalbu,alebo na kytky.Ale aj tak nechápem,že nemáš čas nič kúpiť.Piatok je až zajtra,pokiaľ viem a od včera už vieš,že ideš preč,tak tu nepíš takéto somariny.Ak na to nemáš peniaze,alebo sa Ti nechce,ale písať,že nemáš čas...Ale je to Tvoja vec,s takýmto prístupom ale asi nikdy nič moc nevypestuješ.No,možno Ti o tie kytky vôbec nejde,len sa chceš proste nahúliť-tak to mám jednu radu-nájdi si nejakého dealera,od ktorého budeš kupovať.
A ešte odpoveď-aj keď neviem,ako máš veľké kvetináče a kde to máš umiestnené(slnko,polotieň) tak 0,5L stačiť nebude.Ty nevieš,akú majú tie kytky spotrebu zálievky?Kto Ti to polieval doteraz?
Já to s přesazováním řeším takto: První sadba je do kelínku od hořčice, nějaký měkký plast. Jak má cca 20cm, kelímek rozstříhám, nic nevybaluju a celý kořenový bal i s původní hlínou hodím do velkýho, finálního květináče. Pro kytí to není žádný šok, ani si toho nevšimne. S tím zalíváním: Přess denní výheň nikdy!!! Max. rosit hlínu, voda se vypařuje a kytí si z toho něco veme. Jinak kytí z kolabuje! A nebojte, kytí toho slunka zvládne dostatek. Zalívat stačí pozdě večer nebo ráno. Gudlak
Ješte s tou pet flaškou: Já bych spíš zvolil pod květináč nějakou podložku, tu naplnil vodou a zabalil do igelitu do 1/4 květináče. Máš tím jistotu, že se Ti voda zbytečně nevypaří, kytí si bere to, co potřebuje a není problém z provzsušněním půdy. Otestováno, osvědčeno na 4dny.