Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus,taky jedu Papayu a myslim,ze je na co se tesit!Ja tam mam taky dve cernosky a jednu belosku,hold rozdilne pfeno Ale i tak to bude parada ...
At rostou a k+ pekne kyti a muj milej model!Muzes kouknout jaky mam ja!
Hoj hoj. Další fotaz. sěl sem dneska ke kytíz a kousek od ní se usídlili jacísi skur*vení komáři či co takže jsem dožrenej jak ta svině no coužstím ta cesta se ale vyplatila.
1 : papayn
2 : usmívající se papayn z boku
3 : foto malíh větviček
4 : a tu malá palda
5 : neska byla holka u holiče tak doufám že se ji bude letní sestřih líbyt
6 : broučin listin
7, 8, 9, 10, 11, 12 : vrchní palicky už začínají vypadat
EDIT: chtěl byh se zeptat jestli nemáte někdo nějakou radu jak by se dal levně provást flushing abyh nenusel kupovat to sranbu za 260 kachlí z grow shopu, případně nějaký opravdu presvěčiví důkaz že se to opravbu viplatí. pěstu zdař.
Hoj tak tady nějaké aktuální foto pro potěšení očka.
Dík všem za K+
Byl proveden první záštipek tak jsem velice zvědav jak se stím poperu. Dnes jsem to naposled zahmojil kuřincama a od příštího týdne se snad začne konat flushing, chtěl bych se však ješte zeptat jesi na to musí bít ta destilka. Jo a ještě důležitej dotaz, já ten flush pochopil tak, že se to musí tou vodou PH 4 zalejvat každej den zdá se mi to divný je to tak nebo je to jinak.