Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » hromadné objednávka ale max 6lidí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

smekám a klaním se před tvím uměním ze 7/7 je vážně hodně povedené to já zatím ze 7/2

Old Post 13-08-2006 v 21:20 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

Jo je to zajímavý, ale kdo ví jak to doopravdy bylo.
Třeba zde : http://www.seedboutique.com/store/i...facturers_id=34 je hafec kříženců a žádný z nich neobsahuje odrůdu, která byla tady v threadu o g13 zmiňována jako původní kříženec.
http://www.seedboutique.com/store/i...facturers_id=38 - tohle se mi už zdá věrohodnější.
Jinak u toho Kill Billa jsem četl, že to je kříženec Airbone's G13, o které sem zase četl, že to je původní g13, pak zase někdo psal, že to jsou kecy, ale kdo ví...
Zdarec

Old Post 14-08-2006 v 09:28 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

No spíš bych řekl že jsou to je názvy a ne celej původ. Třeba ta G13 od somy je g13xhaze a vlastně airborne G13 je nějaká G13 už skřížená.. z těch 3 základních kříženců vychází a pak je kříží dál ale už tam nenapíšou co všechno to obsahuje... A nebo je to jen phenotip G13 od ůplně jiné kýtíz a používají jen jméno G13 qůli prodeji, páč v dnešní době kde je napsaný G13 to je IN (nekamenujte mě pokud sem se sekl..)

btw: Třeba Love potion je taky takovej nepřímej potomek G13, to G13 x SMCG je ve skutečnosti ((airborne G13xNL) x SMCG) x SMCG takže docela mix by haluz

[size=1]

Old Post 14-08-2006 v 09:46 AM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
don juan
Stálý Člen

Karma uživatele don juan - 93% PěstitelskáKarma uživatele don juan - 93% PěstitelskáKarma uživatele don juan - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Cuz zatim nijak jeste to nemuzu rozject...........ale casem snad uz brzo

Oh Holy Shit 2x400Watt + 30 Clones

M+++ 70W 5 clones-->NICE GROW
M+++2 250W 5 clones-->NICE GROW two two
M+++2 400W 6 clones-->NICE GROW TWO

Old Post 16-08-2006 v 18:59 PM
don juan je offline   Profil uživatele don juan   Find more posts by don juan   Foto galerie člena don juan   Click here to Send don juan a Private Message   Add don juan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

já jsem zatím na začátku jedou jak posraný ze 7/2 ted jsem je dal pod 400w tak snad se rozjedou rychleji jinak email pošlu až příští týden nebyl čas

Old Post 31-08-2006 v 19:58 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
belladonna
Stálý Člen

Karma uživatele belladonna - 95% PěstitelskáKarma uživatele belladonna - 95% PěstitelskáKarma uživatele belladonna - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Hary,zasypej je az po ty lístky,maj hrozně slabý stonky....................hooodně jim to pomuže.

Old Post 31-08-2006 v 20:19 PM
belladonna je offline   Profil uživatele belladonna   Find more posts by belladonna   Foto galerie člena belladonna   Click here to Send belladonna a Private Message   Add belladonna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Karma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

ano souhlas samozřejme , vypadaj že sou mladoučky ješte , takže budou mit fakt mini kořenovej system , lepši je počkat ! :-) hary vi hary neni amater

Old Post 01-09-2006 v 00:27 AM
IcanLearnUgRow je offline   Profil uživatele IcanLearnUgRow   Find more posts by IcanLearnUgRow   Foto galerie člena IcanLearnUgRow   Click here to Send IcanLearnUgRow a Private Message   Add IcanLearnUgRow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
belladonna
Stálý Člen

Karma uživatele belladonna - 95% PěstitelskáKarma uživatele belladonna - 95% PěstitelskáKarma uživatele belladonna - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

to Drevo-Kocur:jo asi máš pravdu,takhle je to špatný.............nej. by bylo,kdyby byli v RWčkach,by šlo lehce zasypat a takhle by se netrápili
jo časem snad zesílí,ale bude to trvat asi dýl ...................,tahkle by měli v zemi skvělej základ
PAK TO SMAŽU LIDI

Old Post 01-09-2006 v 17:56 PM
belladonna je offline   Profil uživatele belladonna   Find more posts by belladonna   Foto galerie člena belladonna   Click here to Send belladonna a Private Message   Add belladonna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

to si mi udělal radost a věřím že né jenom mě tak tě tím to chválím za slušnou poráci já už jsem také pokročil a maličkým se daří dobře zítra vezmu první šniclíky tak zatím práci zdar

Old Post 01-10-2006 v 13:20 PM
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

já ale až 25,10

Old Post 01-10-2006 v 15:06 PM
Jaamal
Stálý Člen

Karma uživatele Jaamal - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Cest
mam dotaz.Jde uhradit platbu na seedboutique.com platbou na ucet?maji wubec naky ucet?Sem to tam nikde nenasel
Diky

Old Post 02-10-2006 v 21:34 PM
Jaamal je offline   Profil uživatele Jaamal   Find more posts by Jaamal   Foto galerie člena Jaamal   Click here to Send Jaamal a Private Message   Add Jaamal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

tak první várka řízků uhnila to se dalo čekat stonky jak malíček a ve vnitř díra jak do prde... takže byla malá šance na zakořenení dnes už odebrané další kusy tentokrat krasně dřevnaté a co ostatní jak jsou na tom???????

Old Post 29-10-2006 v 11:18 AM
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Hej chlapci,tohle vam nezavidim...ja obednaval sice jen jednou ale byli to poradne kyticky:-),mam na to asi luck,vsechny seminka at od kamosu nebo od seedbanky byli za a 99% klicivost,pocitam ze v zacatcich nejake uhnilo ale to si nepametam,a taky snad za 3 roky ze seminek jsem mel jednoho-dva samce(prosate skoro nic)...

Old Post 29-10-2006 v 12:30 PM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hodinář

Karma uživatele Hodinář - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Tady jsou do delší době fota přeživších rostlin.Žádná sláva,už 3 týdny co jsem zpozoroval první "pavoučí síte" bojuju se sviluškami.14dní jsem aplikoval Biool(3víčka na litr+smáčedlo).Jediná změna nastala v rozšíření kolonií na dosud nenapadené listy+objevila se díky postřiku plíseň+prosáknutí oleje listem=smrt listu do několika dní.Musel jsem větší část matek uštípnout a vyhodit.Nakonec jsem sáhnul po chemce.Ta snad s nima zatočí,dřív než lehnou.

souhlasíš-li, projev svůj nesouhlas

Old Post 10-11-2006 v 12:02 PM
Hodinář je offline   Profil uživatele Hodinář   Find more posts by Hodinář   Foto galerie člena Hodinář   Click here to Send Hodinář a Private Message   Add Hodinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

ty bojuješ ze sviluškama jako by to byly spydermites nebo ještě něco horšího to jsou pro bůh jen blbé svilušky omnite a je po všem a tobě snad sežerou to nejlepší co z těch 3modelů jsme měli a dle mích invormací to nejlepší co kdo kdy tady na G vlastnil

Old Post 10-11-2006 v 20:50 PM
Hodinář

Karma uživatele Hodinář - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Hary: to neříkej ani ze srandy.Seru obvykle na chemku, ale teď jsem to vážně nechal zajít až moc daleko.Udělám vše co bude v mých silách.Nic víc nic míň.

souhlasíš-li, projev svůj nesouhlas

Old Post 10-11-2006 v 22:27 PM
Hodinář je offline   Profil uživatele Hodinář   Find more posts by Hodinář   Foto galerie člena Hodinář   Click here to Send Hodinář a Private Message   Add Hodinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-02-2017 - Hromadna objednavka a selekce?TOP odrudy... - 86 odpovědí
13-08-2014 - Hromadná objednávka - 4 odpovědí
05-08-2009 - hromadna objednavka - 84 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás