Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo je to zajímavý, ale kdo ví jak to doopravdy bylo.
Třeba zde : http://www.seedboutique.com/store/i...facturers_id=34 je hafec kříženců a žádný z nich neobsahuje odrůdu, která byla tady v threadu o g13 zmiňována jako původní kříženec. http://www.seedboutique.com/store/i...facturers_id=38 - tohle se mi už zdá věrohodnější.
Jinak u toho Kill Billa jsem četl, že to je kříženec Airbone's G13, o které sem zase četl, že to je původní g13, pak zase někdo psal, že to jsou kecy, ale kdo ví...
Zdarec
No spíš bych řekl že jsou to je názvy a ne celej původ. Třeba ta G13 od somy je g13xhaze a vlastně airborne G13 je nějaká G13 už skřížená.. z těch 3 základních kříženců vychází a pak je kříží dál ale už tam nenapíšou co všechno to obsahuje... A nebo je to jen phenotip G13 od ůplně jiné kýtíz a používají jen jméno G13 qůli prodeji, páč v dnešní době kde je napsaný G13 to je IN (nekamenujte mě pokud sem se sekl..)
btw: Třeba Love potion je taky takovej nepřímej potomek G13, to G13 x SMCG je ve skutečnosti ((airborne G13xNL) x SMCG) x SMCG takže docela mix by haluz
to Drevo-Kocur:jo asi máš pravdu,takhle je to špatný.............nej. by bylo,kdyby byli v RWčkach,by šlo lehce zasypat a takhle by se netrápili
jo časem snad zesílí,ale bude to trvat asi dýl ...................,tahkle by měli v zemi skvělej základ
PAK TO SMAŽU LIDI
to si mi udělal radost a věřím že né jenom mě tak tě tím to chválím za slušnou poráci já už jsem také pokročil a maličkým se daří dobře zítra vezmu první šniclíky tak zatím práci zdar
tak první várka řízků uhnila to se dalo čekat stonky jak malíček a ve vnitř díra jak do prde... takže byla malá šance na zakořenení dnes už odebrané další kusy tentokrat krasně dřevnaté a co ostatní jak jsou na tom???????
Hej chlapci,tohle vam nezavidim...ja obednaval sice jen jednou ale byli to poradne kyticky:-),mam na to asi luck,vsechny seminka at od kamosu nebo od seedbanky byli za a 99% klicivost,pocitam ze v zacatcich nejake uhnilo ale to si nepametam,a taky snad za 3 roky ze seminek jsem mel jednoho-dva samce(prosate skoro nic)...
Tady jsou do delší době fota přeživších rostlin.Žádná sláva,už 3 týdny co jsem zpozoroval první "pavoučí síte" bojuju se sviluškami.14dní jsem aplikoval Biool(3víčka na litr+smáčedlo).Jediná změna nastala v rozšíření kolonií na dosud nenapadené listy+objevila se díky postřiku plíseň+prosáknutí oleje listem=smrt listu do několika dní.Musel jsem větší část matek uštípnout a vyhodit.Nakonec jsem sáhnul po chemce.Ta snad s nima zatočí,dřív než lehnou.
ty bojuješ ze sviluškama jako by to byly spydermites nebo ještě něco horšího to jsou pro bůh jen blbé svilušky omnite a je po všem a tobě snad sežerou to nejlepší co z těch 3modelů jsme měli a dle mích invormací to nejlepší co kdo kdy tady na G vlastnil
Hary: to neříkej ani ze srandy.Seru obvykle na chemku, ale teď jsem to vážně nechal zajít až moc daleko.Udělám vše co bude v mých silách.Nic víc nic míň.