Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Cpt. Spaulding .. keďže jediný druh cannabisu, ktorý je teraz schopný kvitnúť je ruderalis, ktorý vyzerá dosť "zdechlo"... takže
Hm... A čo hovoríš na súčasné problémy growerov s predčasným kvitnutím? A to im kvitnú samice, ktoré spravidla kvitnú neskôr ako samci. Podľa mňa by to bola veľká náhoda, že by to bol ruderalis. A okrem toho sa vyskytoval skôr len na východnom Slovensku a v Maďarsku...
Původní příspěvek od Ono Hm... A čo hovoríš na súčasné problémy growerov s predčasným kvitnutím? A to im kvitnú samice, ktoré spravidla kvitnú neskôr ako samci. Podľa mňa by to bola veľká náhoda, že by to bol ruderalis. A okrem toho sa vyskytoval skôr len na východnom Slovensku a v Maďarsku...
prečo velká náhoda ? veď R je schopný rásť kdekolvek, tak prečo by sa nemohol objaviť pri niekoho poličku ?
ad výskyt; ja som z BA a tiež ho tu máme
a predčasné kvitnutie je podla mňa spôsobené predčasnou výsadbou.. tento rok sa mnohí nevedeli dočkať
nechcel som povedať, že je to na 100% ruderalis, ale nikto iný tu túto možnosť nespomenul
Taky se mi to letos stalo, ale zjistil sem nakonec že je to kámošovo pole, tak občas mu tam mrknu, snažím se nějak poradit a i vstřebávat rady od něho, takže je z toho taková příjemná symbioza
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Neobjevil jsem sice policko ale kdyz jsem se prochazel tak hle najednou vidim peknou samici na balkone priste vam to vyfotim a taky kdyz jsem byl nastivit otce tak jsem koukal ze soused mel ve skleniku asi 30 rostlin konopi