Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kosmetickou zavadou bych to nenazval, protoze kytka ktera takto roste, treba PWP nema zadnou zelenou plochu a jen chabe zmutovane listky... co by to pak bylo za sisky
hmm je to divne. tak proc ten hmyz neokousava normalni zdrave listy? to se mi nezda, ono to uz tak pokroucene proste roste... predevcirem a vcera sem to postrikal previcurem a dnes se zda, ze uz to zase zacina rust normalne. dnes to tim i zaleju a snad to bude OK. mozna to je fakt nejaky druh plisne.
ted bych mel vsechny kytky poradne pozohybat, protoze uz to zase vali vsechno smerem nahoru a takovy ICE uz je velky jako prase a nejspis bude pekne na ocich. moc se mi do toho ale nechce, dnes sem u ICE zlomil jednu vetev uplne u spodu, kdyz sem ji ohnul a budu muset pockat az sroste...
nechce se mi tady s tim updatem moc piplat, takze zkracene:
ty v kvetinacich jsou EB, BUDHA, Bubblegum(dostal sem rostlinku prej z feminizovaneho semena)
pod vrbou maji HSB 1,5m a passion az ted zacina rust a taky sem tam presadil skunk1
pak tam je foto BLB vpravo, ta zacla pekne valit, vlevo je WW
ICE, GWS s kockou.....atdatd
Cau mas pekny kyticky i kocoura ja sem mel taky kocoura ale ztratil se mi chci se zeptat jestli mas ty kytky na primem slunci nebo v jakych intervalech tam sviti slunce ? nemusis treba clonit ?
je to kocka, ikdyz uz jen polovicni ja mel kocouru vic, ale vzdycky po roce skoncili pod autem... a vsichni se ke kytkam tak pekne lisali
tam na te fotce jak se vali kocka, tak na tom miste sviti slunce od rana asi do 5 odpoledne, coz je good. horsi je to pod vrbou, kde mam hashberry, tam je prime slunce jen par hodin denne... myslel sem, ze to bude dobre misto, ale jak ta vrba zacala obrustat, tak stini hashberry pres poledne. uvidime jake budou palice
HSB - je to teda kus rostliny... jenom by se mohla trochu zpevnit, stonek je sice pekne tlusty, ale je to malo zdrevnatele a stonek se snadno ohyba... hlavne kdyz zacne poradne chcat tak se o ne bojim
Duckfoot uz je v klinicke smrti a jen zazrak mu pomuze :/ pritom si za to muze sam. duckfuck
Papaya - no proste uzasne krovi, sou to 2 kytky a libi se mi to tak vpravo Passion1 je podle ni uplne prcek
HSB znova
GWS - jedna asi z 6 hlavnich vetvi, kazda z tech vetvi se takhle vetvi, jsem zvedaVY jak to bude vypadat v kvetu
HSB - jedna ze samic konecne ukazala bliznu... zrovna ta nejvetsi v rohu
mopslik: neboj, nevesim jenom me to proste trochu sere, ze mnohe kytky maji tri-cipe listy a vselijake tecky na nich. esteticky sou ty tvoje rozhodne hezci prave ted zase GWS zacina ruste derave... fakt nechapu co to furt je. ale sere pes, vynos je hlavni a v tomhle smeru to vypada nadejne :}
o SM vim jenom, ze je to pry masakrozni koureni doufam ze dozraje.
kytky maji zhruba tak 100-120cm, akorat 2 hashberry uz me prerustaji - 180cm
potreboval bych poradit s necim - viz foto 2.sadil sem buddhu a early bud do kvetinacu, protoze vim, ze pozde dokvetaji...abych je pripadne mohl dat dokvest za okno. ale evidentne se jim v kvetinacich nedari, postupne zloutnou zespodu stejne rychle, jak rostou... vim, ze v zemi by se jim darilo lip, ale zase nevim, jestli takovy buddha dokvete.
co myslite zasadit do zemi, nebo vetsi kvetinac?
1. foto - osazenstvo za oknem. je to takovy mix rizku vseho mozneho. taky swiss crypto a blockhead od Duduska - thx
tak uz mi to moc neroste, taky sem to asi mesic nicim nehnojil a jeste nebudu do te doby nez zajedu do obi pro wuxal..... doufam, ze aspon tam ho budou mit.
Early Bud - sem ho presadil do hliny... uvidime co se z nej vyklube
Buddha - pro ten sem zvolil jen vetsi kvetinac, v tomhle uz zustane
Klasicke zakouti - Papaya, Durban x Skunk1 (roste nicmoc), P1, S1 a smozrejme Hashberry
HB z urovne me hlavy
vpravo BLB, vlevo WW. nevim proc maji tak povadle ty listy, zalete jsou... asi je brzo trochu protrham
ICE nevypada nicmoc, porad se mu stridaji ty normalni a zmutovane listy...
GWS vpravo, GWS vlevo
vlevo PWP, vpravo G13xMT - driv nejrychlejsi rostlina, ted je velka asi jak ty GWS
hmm tak tak wuxal sem nesehnal ani v obi ani v baumaxu a rovnez sem nikde nenasel plastovy parenicek na rizky.... uz ne to sere, nikde zadne poradne zahradnictvi, nikdy nesezenu to co potrebuju...
tak budu hnojit krystalon + vermesfluid.....