Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele já mám pocit, že jsem se na to loni tak nějak soustředil, kdy to sklízí. Nebo spíš jsem jel kolem pole se slunečnicí, který zrovna sklízejí a říkal jsem si, že by možná bylo užitečný zapamatovat si, kolikátýho je. Přesný datum nevím, ale myslím, že to bylo až koncem září. Takže by to dozrát stihnout mohlo. Nicméně to budou docela nervy - být tebou spíš si nějak zjistím termín sklizně, nemusel by to být zase takovej problém.
Takze se to ma asi takhle normalne slunecnice se daji zaset uz v kvetnu takze se sklidi hodne brzo to ale zalezi uz na druhu (je jich tu vsude habadej) doba za kterou sou zraly na porazku je od 120 az 140 dni cca . Co sem si vypocital ... tyhle byly zasety na prelomu kveten.. cerven druh nevim takze to vychazi asi 20 zari - + tyden, loni sem sklizel 28.8 stim ze ty kytky rostli od zacatku kvetna, ta kytka vyse to podle me stihne, ale asi budu muset neco udelat s tema dalsima , mam tam jeste holland hope a nejaky noname. Treba budu mit stesti v tom jak rychle si sezenou mlaticku pokud ji nemaj na dobro.
bojim se hlavne o tu presazenou ptze zacli ji zloutnou listy od spicek od spodnich pater a to i presto ze sem ji hnojil koprivama a i zalival fotku asi az zitra.
po delsi dobe update#
Takze oba afghani sou dva zacinajici samci a blueberry taky ....tu uz sem vytrh dale po bource zahucela norteln light ve slunecnicich (asi si na ni zasukaly divoky prasata ...ale ktomu uz zacinaji pomale kvest ona presazena kytka a 2x Durban poison a taky uz se hnojil zase koprivama=/
- 2kytky + 2 samci tim se zuzuje pocet na 12
1-2.stromovka,obe kytky samice 2 uz jsou po smrti
3-8.sluecnicovka mix sativa/indika uz kvete a krasne vetvi=/
9.slunecnicovka Holland hope
10.pohled na nejvzssi kytku
tady se odehralo akorat hnojeni a presadil sem misty kvuli krtkovi ta ovsem stale nechce rust =/ musim ohnout tu vysokou kytku ptze ma asi pres 2 metry a zachvili budu muset ac nerad vytrhout i posledni dva afghance coz sem se obaval a co nevidet zacnu hnojit howniskama a hnojem