Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na to mení nic extra kolik bylo těch g13 jestli počítám dobře tak to vychází 66g na kytku tak to je klasikä skoro co wat to g tak se neboj blbečků typu sorethroat už sew teším až ochtnám meny je luxusní
Aaááá parádu,už je to tady.
Jo tak to je,ale ovšem paradička pane,smekam............
Ale něco se mi tady nezdá chachacha muhehehe,nemáme tady nějakou záměnu modýlečku?Co si teda vlastně jel?
No,ale ono na tom tolika stejně nesejde,je to hezký.
omluvte prosím zhoršenou kvalitu textu,chyba není na vašem příjimači, CML lituje!!!
MANHUNTT,tak blahoželám.Pamätám ten poprask,po ktorom si sa na čas odmlčal(ale možno to nebolo preto ).Kašli na to,osobne neviem,čo by si mal z toho,keby si si vymýšľal .Vyzerá to luxusne a či je toko pol kila,alebo trištvrte je jedno.Lámanie nejakých rekordov....vlastne je to asi len na uspokojenie nejakej zvedavosti,či už vlastnej,alebo ostatných,ja nemám váhu,tak nevážim a je mi to úplne jedno.
Ak už nič iné,tak by ľudia mohli aspoň oceniť to,že si si dal tú robotu to odvážiť a vôbec urobiť tento super thread ,ktorý má len 3 strany,ale je v ňom všetko,čo treba až do konca(osobne ma občas otrávi prečítať 10 stranový thread,ktorý ani nijako neskončí).Dobrú chuť
Původní příspěvek od hary na to mení nic extra kolik bylo těch g13 jestli počítám dobře tak to vychází 66g na kytku tak to je klasikä skoro co wat to g tak se neboj blbečků typu sorethroat už sew teším až ochtnám meny je luxusní
čusky kámo,musim tě trochu poopravit,bylo toho 667 g a sám sem tomu nechtěl věřit.A to z důvodu toho že mám o dva truhlíky a 6 kytek méně než v první pěstírně ze stejným,v některém případě i lepším výsledkem.Tudíš 3 truhlíky po třech kytkách,celkem devět kytek a to znamená 74,11 g na kytku.
Původní příspěvek od belladonna Aaááá parádu,už je to tady.
Jo tak to je,ale ovšem paradička pane,smekam............
Ale něco se mi tady nezdá chachacha muhehehe,nemáme tady nějakou záměnu modýlečku?Co si teda vlastně jel?
No,ale ono na tom tolika stejně nesejde,je to hezký.
omluvte prosím zhoršenou kvalitu textu,chyba není na vašem příjimači, CML lituje!!!
Díky kámo:-),jenom nechápu proč se ptáš na modílky,když je mám napsané celou dobu u svého popdpisu.:-)
No víš Manhu,když se podívam na začátek tohohle theadu,tak tam vidim kapičku něco jinýho,než co je ve výsledku.Ve finále nevidim třeba bellu nebo sage?Kam pa zmizli?
Původní příspěvek od Rappa Hmmm, 667g pod 600W. To by šlo Nechce se mi to ani věřit, ale asi budu muset
EDIT: Koukám, že si nechal 600W, tak to jo, už sem myslel, že si překonal světový rekord ve výnosu na 400W...
citace:
Původní příspěvek od MANHUNTT
Věř nebo nevěř :-),už se to tady jednou řešilo viz a dále... a nemíním se k tomu vracet......
A nebud závistivej.....:-) LAMO
No, ze začátku to bylo tak, že sem sledoval tvůj thread, kde si v prvním příspěvku zmiňoval, že dáváš 400W z důvodu snížení spotřeby elektriky. Poté, co si dal fotky a výsledky jsem napsal ten samej příspěvek, kterej vidíš nahoře - s tim rozdílem, že bylo: ",Hmm, 667g pod 400W..." - věřil, jsem tomu, ale nedalo mi to. Proto sem se pro jistotu podíval na začátek threadu, kde sem zjistil, že si o měsíc později změnil příspěvek a z důvodu nekompatibility předřadníku si ponechal výkon 600W. Pak sem příspěvek editoval a změnil hodnotu na 600W. Jinak závistivej nejsem, nemám potřebu, protože sám toho mám až nad hlavu: http://grower.cz/forum/showthread.p...787#post421787. Mimochodem kámoš pod šestikoulí dává v NFT 650g-700g běžně, je jedno co má za model... (samo ale dobrá genetika). Tak a teď se jdu zhulit LAMO ...