Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co dodat. Je dobojováno.
zraní nádherných 63 dní. Poslední dva po tmě.
Přijemně euforická chuť mně pěkně zmastila po navratu od moře.
K modelu je to blíže neurčený model. Vevdrech přežila 1 ze 3 odrůd. Nazval jsem ho zmašťovák I.
Další kytičku jsem ještě neochutnal. Neb je v porovnávácim projektu se skleníkem.
Jinak druhá fotka je moje favoritka
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Usuušeno zabaleno
Grow chvalitebně. Je pořád co zlepšovat, ale výnost 100g -+ nějakej špek, je velmi uspokojivý.
Smoke report:
Jemná chuť a přijemnej háááj mně bude krátit nudný dny na mysi v chebu
Jinak dík všem karmákum a ještě nějaký foto´z sušenýho
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
Tak tu máme zase sklizeň.
Abych řekl něco o growu. Byl ve znamení mé 80p nepřítomnosti. O 300 km dále jsem na ní pozitivně myslel, zatim co mí věrní se starali o kytky. S 6 zůstala jen jedna. A protože jsem pozitvně naladěná osoba, jsem rád, že sklizeň probjehla podle plánu a na vánoce bude zas dobrá modelka
Jinak trochu technickej udájů.
Model: Bílá vdova (evidetně s víc než dobré matky)
Room: Až na nějaký dílčí upravy zůstvá 250W sodík a bublák.
Hnojky: Klasicky AH s pár zálivkama enzimů, několik postřiků Phiťákem, zakončeno Konečnim řešením.
Přikoupyl jsem ještě kamíka, který to poslední tejden nezvládli vytápět, čím společně s FS dali najevo kytce, že je konec.
Jinak celkový hodnocení si nechám až k smokreportu
Magicroom vrací úder
Nějak jsem zapoměl dát smouk report, sypu si popel na hlavu
Tak ve zkratce: WW měla mooc dobrou chuť. Dáte si jedno a máte chuť na další
A teď k nedávný kose
Bohužel jsem se mi vystřídalo kwčtinek víc, takže to může bejt kříženec G13 a taky nemusí. Každopádně už si to tejden pohuluju a chuť je příjemně nasládlá, háj ani né tak silnej jako veselej. Prostě co chtít víc
Snad jen fota
Magicroom vrací úder
Genetika: lehce převažuje Sativa (Haze), pak Indica.
Specifikace: držitelka čtvrtého místa na Hightimes Cannabis Cup 1999! Jak název napovídá, rostlina je pokrytá třpytícími se krystalky THC. Její ovocné aroma a vůně je delikátní pro většinu zkušených kuřáků. Je schopná Vás odvézt do království prostoru. Je transcedentální a dokáže vás donést za hranice Vašeho chápání. Pokud chcete vyzkoušet svět mlhovin, právě ona čeká aby Vám přinesla pravou hloubku.
Doba kvetení: 56 - 62 dnů
Výnos na m2: 450 - 500 g
Výnos na rostlinu (outdoor): 500 - 600 g
Doba sklizně (outdoor): polovina října (na 50. stupni sš)
Tipy pro pěstování: je háklivá na nedostatek světla, čím více slunce tím lépe!
Big Bud (Velka palice) draj štuk
je jednou z nejstarsich komercnich odrud. Nas Big Bud je vyslechten pro maximalni vynos s minimalnimi ustupky z kvality. Vetve mohou byt kvety zatizeny natolik, ze je bude treba privazat. Big Bud ma nektere vlastnosti Skunku a slusny, dlouho trvajici, raus.
* Plant type: Best suitable for indoor growing.
* Plant height: Medium- Indica/Sativa mix
* Stoned or high?: Stoney yet high- Allround Buzz
* THC level: Medium 8-15%
* Flowering Weeks: 8/9
* Yield (Sea of Green on one m2) : 600
* Harvest Month: 10
* Grow difficulty: Easy (Good for beginners)
Northern Lights cvaj štuk
je vysoce prizpusobena pro vnitrni pestovani. Temer vsechny slibne moderni vnitrni odrudy obsahuji geny NL. Vysoky pomer list/kvet, kompaktni palice, dobre vynosy a vyjimecna produkce pryskyrice, to jsou vlastnosti predstavovane touto nadhernou kvetinou. Northern Lights je velmi lukrativni pro indoor pestitele. Kour je plny ac neutralni chuti.
* Plant height: Short- Mostly Indica
* Stoned or high?: Stoned- Indica Body Buzz
* THC level: Strong 15-20%
* Flowering Weeks: 8/9
* Yield (Sea of Green on one m2) : 500
* Harvest Month: 9
* Grow difficulty: Moderate
Chrystal (Krystal) один
je White Widow (Bila vdova) zpetne krizena s Northern Lights. Palice Chrystalu jsou velke a lepkave s temer ´petrolejovym´ aroma a rychle nastupujicim ucinkem. F1 hybrid Chrystal produkuje vyjimecne vynosy vysoce kvalitni a ocenovane travy, a co vic, je mnohem jednodussi k zpracovani nez White Widow. Chrystal se umistil na prvnim miste v Dutch Highlife Cupu v roce 2002.
* Plant height: Medium- Indica/Sativa mix
* Stoned or high?: Stoney yet high- Allround Buzz
* THC level: Strong 15-20%
* Flowering Weeks: 9
* Yield (Sea of Green on one m2) : 500
* Harvest Month: 9/10
* Grow difficulty: Moderate
Euforiji один
Flowering Time : 7 weeks
Environment : Indoor/Outdoor
Developed by our breeders in 1996. A very fine Skunk selection, very commercial, very heavy bloom, bumper harvest, the famous Skunk high, taste is not so sweet as our other Skunk selections.
Ad foto. je asi s 2-3 tejdne růstu
Magicroom vrací úder