Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo to asi určitě,
je jasný že ty moje "testy" nejsou nijak objektivní..spíš sem vždycky zkusil dvakrát třikrát postříkat jednim postřikem a pak koukal na výsledky takže...
greensensetion sem nezkoušel nemam zkušenost možná časem, zkoušels? nebo si jenom slyšel? napiš kdyžtak složení jestli můžeš pls
dik romál
Zdravím, pořídil jsem si Fish mix, Bio-algeen, Phytamin, Cropmax, Vermesfluid a Hycol Z, a otázka zní, myslíte, že to do sebe můžu všechno smíchat, až to budu hnojit?? Mám používat tu samou koncentraci na in/out? Jedná se ve směs a pouze o hnojky na růstovou fázi...
Mám v plánu dávkovat takto, veškeré námitky hned na stůl:
Zdravim tento rok jsem poridil jak vermesfluid universal tak phyt-amin a jedu dva stejne rezy Sensi star v air-potech 30l s koksem , jedno pheno strikam phyt-aminem a jedno pheno vermesfluidem , zatim jsou malicky 2tyden rustu, jedu to venku na zahrade , pozdeji pridam jaky se jevi rozdily... jsem na to sam zvedavy!
Pestu Zdar!
Také zkouším vermesfluid,prozatím na out,tak uvidíme.Psal jsem přímo výrobci,jaký z přípravků vermesfluid je vhodný na pěstování chmele(čeleď cannabis) a doporučil Vermesfluid plodová zelenina nebo jahodu.Zvolil jsem jahodu pro větší obsah látek P+K.Srovnávací tabulka není na internetu nikde k sehnání,hodil jsem jí alespoň nafotil.Vermesfluid je možno používat až do jednoho dne před skližní,ale pro naše účelely kvůli plísni zřejmě nevhodné.Další přípravek který používám je Palntella Zahrada , náhražka za BioALgeen, jedná se o 100% výtažek z mořských řas Ascophyllum Nodosum, 1litr stojí 110,- čož je prostě paráda.