Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ehm, skoro se i stydim, ten koeficient mohl bejt zajimavej ( myslím celkove za oba druhy (rimmer), ne jednotlive za pog a chronik(kwjeton)) ale vubec sem to nevazil. (tedy ani celkove)
no chlapy, rozumíme si
byl jsem v jednom kole a ted uz tam plavou 1* Sage,2* G13, 1* Nebulla . . .
TAAAK, lehce sem upgradnul a problémek je na světě. Rád bych se optal zkušeněších s tímto systémkem, v čem je problém. Rozprašovací trsky, nové, netryskají, pouze tak cmrndají vodu kolem která stéká volně po tryskách. Tu a tam rozprašuje dobře, tu a tam jenom pulka obvodu trysky, tu a tam vůbec. Vůbec nevim co s tím. čerpadlo Maxi jet, nové, ponořené do dolního kalfasu 65 l.Výška hladniny je cca v 7 centimetrech, aby bylo čerpadlo celé pod vodou. hadice délky cca 40 cm na konci zakončené zátkou se 4 otvory akorát pro průměr hadičky. viz fotky.
Ještě sem zapomel dodat, že jsem zkoušel třeba ještě po délce hadice udělat otvory,asi po 15 cm od sebe pro průměr hadičky. Na spodním snímky je videt jejich zalepení silikonem, pač to bylo ještě horší. čerpadlo tlačí do výšky cca 20 cm, fakt netušim co bych měl vyzkoušet. jeslti se nepovede toto vyřešit, budu nucen upustit od tohodle a převézt systém na Ebb @ Flow...
Mel si tam nandat ty rotacni trysky od gardeny, myslim ze by to s nima fungovalo fpoho. BTW 20cm vytlak na maxijet je fakt malo, jestli se nepletu tak by melo dat minimalne metr. Kazdopadne bych vyzkousel changnout ty trysky :-) HOWGH
TAaak...už se to rozhýbalo. řikal sem si že hlínu a bublák mám za sebou a že by to chtělo něco jiného aby to nebyla nuda..Takže AEROOO..
Trysky OD Gardeny na místě, je to o 100 lepší. Zase taková Lama to nepsala : )- Světlo sem nucen nechat stopadinu...Se zakoupenou čtyřstovkou se to hřeje, nesundam teplotu poud35 stupnů.chce to nejak vychytat chlazeni. Přítah CT je malý 220 V 10 cm větráček, odtah TD 160/100 dvourychlostní. Běží na nižší stupen.Podtlak tam tedy je, přítah je částečně pasivní. Pro cirkulaci uvnitř zatim nemam nic. Pouze Sunon 220 V na pracovním stole před zapojením.
Kytky aus Teplice, thx too much.Odstátá voda zatim bez hnojek..stejně jako u klasiky pojedu jen AH a Phytamin.
A ted budu zase chytrej a reknu ti abys udelal odtah ze skrine a ne jenom z cooltuby, jestli uz to nemas, ale z fotek a popisu to vypada ze primo ze skrine nemas zadnej odtah. Ja bych nechal to TDcko v cooltube a ten druhej ventik bych obratil aby fucel ven ze skrinky (mimo okruch CT) a uvidis ze ta teplota pujde rapid dolu :-). Tot zase vse, ale jestli se pletu tak mi muzes dat v patek za usi :-)
Taak, máme to od 25.5. na růstu, tzn přesně měsíc. Vypadaj zdravě, ale moc to neroste..Ne tak jak by mělo v aeru. pH 6,5, hnojeno AH trojsložkou. Dle doby růstu jiných členů zde bych už dávno přepnul, ale nevím nevím. Watáž zvýším z nynejších 150 na 250.
Všechny kytky různě veliký ( asii bych to měl trošku moderovat :-) ) ale schválně jsem je nechal. kytka vlevo v rohu umřela, udělala místečko zvhlčovačce. Všeechno zlý je k něčemu dobrý. Teplota nejde na 30 stupnů. Občas orosím Phytaminem.
Omlouvám se,ale report z předešlého roundu zůstane nedodělaný. Je to protože se odjelo na dovču a zlá víla vše co bylo na elektriku vypla. Důsledek byla půlka kytek v háji, celkový zisk 44g .Ach jo. Nicméně, bolístky zahojený a jedem v pořadí druhý round v tomto systémku.
Ventilace Zůstává TD 160/100
Světlo Zůstává 250 sodík
SYSTEM Zůstává Aero, 4 trysky do garden, čerpadlo MAxi jet 1000
GENETIKA Děkuji za 8 X good kousků členovi libero
Fotky jsou po 3 týdnech růstu. Ještě chvíli a přepínam. Pokračování příště.
Pro zajímavost další updatek. Fotky z dneška. Ubral jsem na zvhlčování. Hnojení stále AH, plus přidávám AB komplex. Mám doma delší dobu Plagron phytamin. Postříkal jsem to jednou. Už to víckrát neudělám, na to že u toho spím se mám moc rád. Jako kdyby mi někdo do skříně nas*al.
CHtěl bych pořídit nějakou dobrotu kterou bych moch přídávat do roztoku aby se dařilo kytkám ještě líp. Nemyslím žádný final solution nebo podobně užívené ke konci, nebo předražený green sensation. Nějaky vitamíny, co navrhujete?