Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prepáčte, ozaj som zabudol na dosť dôležité údaje.
Pôvod: matka super skunk, po dvoch zástrihoch som dosiahol max. šírku 35 cm pri výške 60 cm no a otec bol sativový hermáč, aj po zastrihávaní to bola len jedna palica pripomínajúca stierku na prach s výškou 80 cm.
Práve preto sa mi ohýbanie zdá tak úžasné, že z týchto nevetviacich rodičov sa dá vyrobiť minimálne 10-násobné! množstvo kvalitného materiálu.
Je to fakt v pohode rozjede to vic vetvi a svetlo se tak dostane krasne ke kazdy vetvi individualne..jinak jeste k tomu lamani,nektery vetve jsem zlomil takovym stylem ze jsem uz myslel ze to nerozdejchaj ale mozna jim to prospelo..uz jen v tom jak se krasne nacukrovaly paldy..
hu-ya:
nemyslim ze by kvantita mela mit vliv na kvalitu..zalezi na modelu,a na pravidelny starosti,se vsim co k tomu patri:]..
tuhle metodu sem si teda musel vyzoukoušet.....sem si to tu přečetl a dtochu mě to inspirovalo.....používal sem jak tvarování,nak přivazování k zemi,nebo přitahování prátem"větvička+větvička",a jakože s výsledkem jsem maximálně spokojen,květinka se nádrerně prosvětlí........příští rok to zkusim ohýbat od prvního zástřihu,a uvidíme jakou liánku z toho udělám
hu-ya: no zase na druhou stranu kdyby si hned od zacatku vyzkousel vsechno a slo ti to genialne tak by te to pestovani prestavalo bavit ne? takhle mas dalsi vec kterou si muzes naprezrok vozkouset:-D (me too)
Zdravicko.
Tuhle metodu jsem letos jel a doporucuji. Z dvoumetrovych kytek se lehce udelaji metrove. Do mist s omezenou vyskou/balkony/ neni lepsi zpusob. Kdo ma zajem shlidnout muj sc -viz muj out pod podpisem
zdravim vsechny,dneska se jedu kouknou na chalupu,do parnicku(cca 130 na vejsku) a po mynule prohlidce jsem zjistil ze se mi to zaciny vymikat kontrole,kytka ma bezmala metr a je potreba s ni neco udelat,zastrizena us byla,a tak se alespon trochu zpomalila,ale stejne ji dne budu muset nejak ohnout,takze,jestli jsem to dobre pochopil,ohybat ji budu zhruba tyden a zacnu tim ze ji vrcholek pritahnu opatrne lece dratem k zemi,ale opatrne.......ano?!?
praktikoval jsem,nemusis to delat az tak pomalu,jen musis dat bacha at ji nezlomis,that´s @ll.no vrcholek samozrejme taky ale hlavne cele to telo musis nejak prichytit,treba nejaka kovova tyc na zem a kni to privazes(jen takovej napad)
To by si si musel vykopať jamu, aby si tak ten kvetináč nasmeroval.V tom parníčku to máš v kvetináči? Nemusíš predsa ohýbať tesne k zemi. Stačí, keď začneš rastlinku ohýbať, až sa nakoniec dostaneš rovnobežne so zemou vo výške kvetináča.
Ďalší problém by bol so zalievaním. Ako by si to zalieval?
tyjsi to nepochopil,to nebude v kvetinaci,ale v zemi,presazene z kvetina a polozene rovnou viz. obrazek........ten kvetinac je tam nakresleny proto,aby bylo to bylo poradne videt,a aby kazdy pochopil co tim chtel basnik rici......