Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Budha - nenáročný na pěstování s nejlepším výnosem, průměrnou chutí a ukázkovou palicí
K2 - nejlepší kouř, náročnější, výnos nic moc
G13xBW - docela náročná, ale ze všeho se vzpamatovala, průměrný výnos, tvrdé palice, kouř nic moc
skuřovali přibližně stejně
Na fotce bong z kokosu a skoro prázdná kouzelná krabička
TO Pa6i
Výnos malej paličky asi 10g. Kytka produkuje vždy stejně(v poměru) THC ať je malá nebo velká. Účinek velmi dobrý. 1 šluk jsem poznal, 2-4 normální zhulenost. Z lístků sem balil "pohodový" špeky
tak du do toho taky neska sem byl vocekovat ten komp a zjistil sem ze ten zaves na cdromku de celkem jednoduse odstranit sroubovackem a asi tak 5ti kilovym kladivem
jo a docela by me zajimalo jakou si tam mel prumerne teplotu??? vlhkost by me taky zajimala ale pocitam ze si nejspis nemeril...
peace
Takže, rostlo to asi(+-pár dní - už je to dávno ) 55dní(jen květ-růstová fáze žádná nebyla). Vlhkost sem neměřil...ale ty teploty docela brutal-u vrcholu paliček na konci květu 35°C - ze začátku to bylo níž-jak jinak tak to mělo asi 27°C. S chlazením si to chce pohrát, nejlíp cooltube, ale de to bez ní. Já tam měl jen 2větráky, z toho na přítah ten z CPU 486(myslím 6cm ?). Chtělo to větší na přítah + další na ofuk výbojky.
Jinak všem co do toho dou samo fandím . Pokud to myslíte opravdu vážně a ne jen pokus, tak doporučuju větší bednu, cooltube a nejlépe SCROG
2 Lezec: cusik, hele pls nměl by si nějakej nákres toho pachového filtru??? nebo alespoň co jsi všechno použil při stavbě. jinak good kytiz. K+ je sný.
2 LosLamoc:
nakres filtru fakt nemam a byl by na prd, pac filtr neucinkoval, nebo velmi malo. Mel sem skviru navrchu filtru. Pouzil jsem v nem uhlik to akvarijniho filtru, ale doslechl sem se ze je nanic. Nejlepsi je na to pry filtr do digestori(uz nevim kdo to pouzil, myslim ze nejakej motorkar...omlouvam se autorovi)
ja si myslim ze z aktivniho uhli by mel bejt ten pachac v poho ale vsude je navod na pachac velikosti PETky a vetsi.mel si to na stejnim principu a mensi nebo nakej tvuj osobni vynalez?a mel si jenom jeden odtah a jeden pritah nebo vic vetracku?a jak si to utesnil aby neunikalo svetlo?predevcirem sem zacal stavet a uz mi akorat chybi domyslet smrad,svetlo a rizky a muzu to rozjet.