Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dnes som spravil nejake zmeny : natiahol som povraz, na fotke vidno.
Neskor sa to moze zist pri tvarovaní rastliny.
Ak je to na prd tak dajte vediet...
Este som dal kermzit aj na vrch pody,hadam tak zvacsim o nieco vlhkost /neviem kolko je tam teraz/.
dnešné FOTO:
1. Chladnicka s natiahnutými povrazmi
2. V predu Shaman, vzadu indoor
3. noname Indoor na slniecku
4. 2 male kliciace rastlinky Noname outdoor /to miesto kde su je akoby zakliate,dal som tam uz doteraz asi 15 naklicených semien a az teraz sa mi podarilo dostat dve rastlinky zo zeme...záhada/
Nazdar, mam tu nejake nove foto.
2 rastlinky presli "letným strihom" / Shaman a 1. indoor/, tak su z nich take pekne kríčky.
V noci mame dost nizku teplotu,okolo 10-12 C, tak sme vyskusali dat na dolny ventilátor nieco ako kryt,ked nefuka tak je ventilatorik prikrytý- je to taký samospád,ked fúka tak je zas odokrýtý,vid na foto.
Inak na rastlinách nepozorovat ziadne fľaky alebo nejaký negatívny vplyv.
Hnojíme kuraciencami zriedenými s vodou,raz za týžden by voko.Popri tom je este v pode zamiesane hnojivo s N 14.Zalievame popri tom s odstatou vodou 2 x týždene.
Foto:
1. a 2 prvý indoor
3. Shaman
4. a 5. druhý indoor
6. vsetci spolu / sa mi páči, že tie rastliny su dost odlišné v listoch aj v raste /
Ahoj Stone:-) vypadá to zatím moc krásně. Pokud mohu poradit, keramzit na vrch nedávej, bo nemáš přehled o vlhkosti půdy pod, tak aby ti zbytečně kytí nechcípli přelitím. Ty provázky, nezkoušel jsem, tak nevim, ale na ty naše 150 si myslim je ideálni ScroG. Ať to roste. Měj se a směj se. čao nozdra