Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 150 W v chladnicke, co najlacnejsie...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Stoned_Observer
Stálý Člen

Karma uživatele Stoned_Observer - 92% PěstitelskáKarma uživatele Stoned_Observer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

A dakujem za K a vase rady!!!!

....navar mi ďalší šluk....

Outdoor 2006 (NN)

Outdoor 2007 (PW,M1,HG,TOP 44,...)

Ata Tundra -Seedsman seeds Nlite 200 W RED

Old Post 10-02-2006 v 16:58 PM
Stoned_Observer je offline   Profil uživatele Stoned_Observer   Find more posts by Stoned_Observer   Foto galerie člena Stoned_Observer   Click here to Send Stoned_Observer a Private Message   Add Stoned_Observer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_Observer
Stálý Člen

Karma uživatele Stoned_Observer - 92% PěstitelskáKarma uživatele Stoned_Observer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Tak dnes som spravil nejake zmeny : natiahol som povraz, na fotke vidno.
Neskor sa to moze zist pri tvarovaní rastliny.
Ak je to na prd tak dajte vediet...
Este som dal kermzit aj na vrch pody,hadam tak zvacsim o nieco vlhkost /neviem kolko je tam teraz/.

dnešné FOTO:

1. Chladnicka s natiahnutými povrazmi

2. V predu Shaman, vzadu indoor

3. noname Indoor na slniecku

4. 2 male kliciace rastlinky Noname outdoor /to miesto kde su je akoby zakliate,dal som tam uz doteraz asi 15 naklicených semien a az teraz sa mi podarilo dostat dve rastlinky zo zeme...záhada/

Outdoor 2006 (NN)

Old Post 11-02-2006 v 14:27 PM
Stoned_Observer je offline   Profil uživatele Stoned_Observer   Find more posts by Stoned_Observer   Foto galerie člena Stoned_Observer   Click here to Send Stoned_Observer a Private Message   Add Stoned_Observer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_Observer
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

Nazdar, mam tu nejake nove foto.
2 rastlinky presli "letným strihom" / Shaman a 1. indoor/, tak su z nich take pekne kríčky.
V noci mame dost nizku teplotu,okolo 10-12 C, tak sme vyskusali dat na dolny ventilátor nieco ako kryt,ked nefuka tak je ventilatorik prikrytý- je to taký samospád,ked fúka tak je zas odokrýtý,vid na foto.
Inak na rastlinách nepozorovat ziadne fľaky alebo nejaký negatívny vplyv.
Hnojíme kuraciencami zriedenými s vodou,raz za týžden by voko.Popri tom je este v pode zamiesane hnojivo s N 14.Zalievame popri tom s odstatou vodou 2 x týždene.
Foto:
1. a 2 prvý indoor

3. Shaman

4. a 5. druhý indoor

6. vsetci spolu / sa mi páči, že tie rastliny su dost odlišné v listoch aj v raste /

7. prerobený ventilator

Outdoor 2006 (NN)

Old Post 16-02-2006 v 11:32 AM
nozdra
Stálý Člen

Karma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Ahoj Stone:-) vypadá to zatím moc krásně. Pokud mohu poradit, keramzit na vrch nedávej, bo nemáš přehled o vlhkosti půdy pod, tak aby ti zbytečně kytí nechcípli přelitím. Ty provázky, nezkoušel jsem, tak nevim, ale na ty naše 150 si myslim je ideálni ScroG. Ať to roste. Měj se a směj se. čao nozdra

Old Post 16-02-2006 v 12:15 PM
nozdra je offline   Profil uživatele nozdra   Find more posts by nozdra   Foto galerie člena nozdra   Click here to Send nozdra a Private Message   Add nozdra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_Observer
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Dík za pochvalu nozdra. Ten keramzit dam radsej preč a asi porozmýšlam aj nad tým pletivom.......uvidíme.
Zatial.....

Outdoor 2006 (NN)

Old Post 17-02-2006 v 10:51 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás