Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vsimam ze su pozitivne ohlasy ako na seedboutique tak aj na growshopalien lenze vtip je v tom, ze na seedboutique su semena aj postovne lacnejsie. Cize od seedboutique by moja objednavka stala presne 2600 Sk a od Alienu 2985 Sk.
Tak ale teraz naozaj neviem, vrta vo mne strach ze pridem o mojich bolestne vyrobenych 2600sk
Pokial viem (sam som este neobjednaval),pozityvnych ohlasov na seedboque je fakt dost (mnozstvo mensie nez male ), ale tak isto aj na growshopalien, ja byt tebou, tak by som to radsej bral cez aliena, aj ked botique dava (vraj) zaujimavejsie bonusy, ale predsa 2600SK, nepride, a nemas co sadit na out
Tod moja rada
Jak hledam tak hledam, neviem pochopit preco chcu u growshopalien 15euro za shipping + nemaju na sklade ak-48...Tak toto su rozhodujuce dovody preco od nich neobjednam :P
2oTis: na growshopalienu chtej za shipping 6 euro. nech si to poslat jako seeds. je tam na to i polozka.
btw u ak48 od nirvany zadnej out of stock nevidim.
Skusal som len tak cvicne nieco objednat a ked som sa dostal po shipping (nikde som nevidel vyber seeds) 15 euro tak som to zabalil...
AK-48 bol out of stock ale od vcera ho zase maju...
Cize vsetko je v poriadku
Ked som niekoho odradil od alien growshopu alebo dezinformoval, tak sa ospravedlnujem.
Taky jsem objednával přes seedboutique. Vše přišlo do 14 dnů. Poslali i bonusové semínka African Durban Poison X Skunk #1 - bohužel vyklíčilo pouze 0 z 10 - což mě trochu naštvalo, ale darovanému koni na zuby nekoukej. Jakou úspěšnost měli ostatní s tímto bonusovým semenem?
Ja som si cez seedboutique objednal 1x Skunk Special($15) + 1x Early Misty($15) + $5 postovne cize som im tam hodil do obalky spolu s objednavkovym listom $35. Poslal som to 1triedou doporucene vo stvrtok. Neviete po kolkych dnoch posielaju email o doruceni a poslani semien?
tak zase něco přišlo tentokrát je to spíš na indor ale i out se tamm jeden najde tentokrát to trvalo déle a byl malé komplikace jeden model neměli tak mi v emailu napsali že si peníze ponechají a¨ž bude tak ho pošlou nebo si mám něco vybrat ale o peníze nepříjdu což je férové jednání dále mě zarazila ještě jedna skutečnost dříve mi přičli semena od chmera seeds je v gripu tentokrát orig baleno skoro vše až na SAG - Stupoursonic no uvidíte na fotkách a také nepřišel žádnej bonus jo a model který nepřišel by PG13 no tak to asi vše na adresu seed boutiquet
tak tu mám nové info ohledně modelů zatím jsem rozjel jen dva a to zero gravity a montain jam u zera z 10/4 možná 5 u montaina 10/8 zero se mi moc nelíbí je pomalé a seminka mi přišla dosti nedomrdlá jinak se mi povedl asi nejmenší řízek omylem jsem zlomil v půlce jednu rostlinku bylo mi jí líto vihodit tak jsem jí fouknul do rockwoolu a na fotce uvidíte že je zachráněna tak zde jsou fotky a další info později stejně to nikoho nezajímá ale ta záchrana stojí za zvěřejnění
Otis: mno pokud chceš AK-48, kterej je od nirvany, tak proč ho chceš kupovat přes seedboutique, nebo přes Aliena? Neni lepší to koupit přímo od Nirvany? čerstvý seeds a čerstvý bonusy... http://www.nirvana-shop.com/ak48-p-104.html
To Sciurus:Se mi to nějag nezdá že by to byl jeden a ten samej člověk.Si myslym že je to shoda náhod jakože marijuana a cannabis je přece to samý.Teda defuckto.S GN jsem měl jen potěšení ale gdežto s Nirvanou sen potíže(obrazně) a se seedboutigue sem byl nadmíru spokojen.Nehledě jestli se nepletu Gypsy Nirvana je v Anglii gdežto Nirvana je v Holandu.Podle mýho jde jen a pouze o shodu.Gdyžtag sorry gdyž sem to psal sem byl na sráč že na to ani nevidim.
Nezbývá nám nic jiného než hulit a ze všeho si dělat prdel
Tak jsem po roce opět objednal semena, v pondělí objednal a v úterý poslal hrachy + formulář v obalu od CD. Doufám že o to nepřijdu, zasílal jsem 92 doláčů. Loni mi to přišlo přesně za týden, ale bral jsem jen od Nirvany. Byl jsem ale docela zklamanej a tak jsem letos vsadil na kvalitnější seedbanky (sensi seeds - Early Skunk, Green House Seeds - Himalayan Gold a Female Seeds - Easy Sativa). Modlete se i za mne braši ! :-)