Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Pouhej Tyden - Seed Boutique
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
elanius
Stálý Člen

Karma uživatele elanius - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Vsimam ze su pozitivne ohlasy ako na seedboutique tak aj na growshopalien lenze vtip je v tom, ze na seedboutique su semena aj postovne lacnejsie. Cize od seedboutique by moja objednavka stala presne 2600 Sk a od Alienu 2985 Sk.
Tak ale teraz naozaj neviem, vrta vo mne strach ze pridem o mojich bolestne vyrobenych 2600sk

Old Post 09-05-2006 v 15:54 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anonymer
Stálý Člen

Karma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

oTis:

Pokial viem (sam som este neobjednaval),pozityvnych ohlasov na seedboque je fakt dost (mnozstvo mensie nez male ), ale tak isto aj na growshopalien, ja byt tebou, tak by som to radsej bral cez aliena, aj ked botique dava (vraj) zaujimavejsie bonusy, ale predsa 2600SK, nepride, a nemas co sadit na out
Tod moja rada

An.

???
FUCK SYSTEM
rise SVK unda repp

Slovak cooperation 2005
Botanic project (Out v našom podaní) 2007

Old Post 09-05-2006 v 15:58 PM
Anonymer je offline   Profil uživatele Anonymer   Find more posts by Anonymer   Foto galerie člena Anonymer   Click here to Send Anonymer a Private Message   Add Anonymer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Anonymer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elanius
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

Jak hledam tak hledam, neviem pochopit preco chcu u growshopalien 15euro za shipping + nemaju na sklade ak-48...Tak toto su rozhodujuce dovody preco od nich neobjednam :P

Old Post 10-05-2006 v 16:10 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruggi
Stálý Člen

Karma uživatele bruggi - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

2oTis: na growshopalienu chtej za shipping 6 euro. nech si to poslat jako seeds. je tam na to i polozka.
btw u ak48 od nirvany zadnej out of stock nevidim.

Old Post 11-05-2006 v 07:41 AM
bruggi je offline   Profil uživatele bruggi   Find more posts by bruggi   Foto galerie člena bruggi   Click here to Send bruggi a Private Message   Add bruggi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elanius
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Skusal som len tak cvicne nieco objednat a ked som sa dostal po shipping (nikde som nevidel vyber seeds) 15 euro tak som to zabalil...
AK-48 bol out of stock ale od vcera ho zase maju...
Cize vsetko je v poriadku
Ked som niekoho odradil od alien growshopu alebo dezinformoval, tak sa ospravedlnujem.

Old Post 11-05-2006 v 09:11 AM
Evildoer
Mladý clen

Karma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Rek bych ze by ste nemeli mit strach dnes me po 10 dnech od odeslani penez doporucene v obalce prisli
BOG-L.S.D

Naposledy upravil Evildoer 12-05-2006 v 15:18 PM

Old Post 12-05-2006 v 15:11 PM
Evildoer je offline   Profil uživatele Evildoer   Find more posts by Evildoer   Foto galerie člena Evildoer   Click here to Send Evildoer a Private Message   Add Evildoer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teaman
Stálý Člen

Karma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Taky jsem objednával přes seedboutique. Vše přišlo do 14 dnů. Poslali i bonusové semínka African Durban Poison X Skunk #1 - bohužel vyklíčilo pouze 0 z 10 - což mě trochu naštvalo, ale darovanému koni na zuby nekoukej. Jakou úspěšnost měli ostatní s tímto bonusovým semenem?

The Best Of Teaman

Selekce matky z odrůdy Power Plant

Old Post 14-05-2006 v 15:58 PM
teaman je offline   Profil uživatele teaman   Find more posts by teaman   Foto galerie člena teaman   Click here to Send teaman a Private Message   Add teaman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joly
Stálý Člen

Karma uživatele Joly - 81% PěstitelskáKarma uživatele Joly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Ja som si cez seedboutique objednal 1x Skunk Special($15) + 1x Early Misty($15) + $5 postovne cize som im tam hodil do obalky spolu s objednavkovym listom $35. Poslal som to 1triedou doporucene vo stvrtok. Neviete po kolkych dnoch posielaju email o doruceni a poslani semien?

Cannabis - keď sa z dospelých ľudí stávajú deti

Old Post 15-05-2006 v 17:43 PM
Joly je offline   Profil uživatele Joly   Find more posts by Joly   Foto galerie člena Joly   Click here to Send Joly a Private Message   Add Joly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

tak zase něco přišlo tentokrát je to spíš na indor ale i out se tamm jeden najde tentokrát to trvalo déle a byl malé komplikace jeden model neměli tak mi v emailu napsali že si peníze ponechají a¨ž bude tak ho pošlou nebo si mám něco vybrat ale o peníze nepříjdu což je férové jednání dále mě zarazila ještě jedna skutečnost dříve mi přičli semena od chmera seeds je v gripu tentokrát orig baleno skoro vše až na SAG - Stupoursonic no uvidíte na fotkách a také nepřišel žádnej bonus jo a model který nepřišel by PG13 no tak to asi vše na adresu seed boutiquet

model od chimera seeds je MONTAIN JAM

Old Post 22-01-2007 v 10:46 AM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

tak tu mám nové info ohledně modelů zatím jsem rozjel jen dva a to zero gravity a montain jam u zera z 10/4 možná 5 u montaina 10/8 zero se mi moc nelíbí je pomalé a seminka mi přišla dosti nedomrdlá jinak se mi povedl asi nejmenší řízek omylem jsem zlomil v půlce jednu rostlinku bylo mi jí líto vihodit tak jsem jí fouknul do rockwoolu a na fotce uvidíte že je zachráněna tak zde jsou fotky a další info později stejně to nikoho nezajímá ale ta záchrana stojí za zvěřejnění

Old Post 09-02-2007 v 19:20 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

a ted zero

Old Post 09-02-2007 v 19:22 PM
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Otis: mno pokud chceš AK-48, kterej je od nirvany, tak proč ho chceš kupovat přes seedboutique, nebo přes Aliena? Neni lepší to koupit přímo od Nirvany? čerstvý seeds a čerstvý bonusy...
http://www.nirvana-shop.com/ak48-p-104.html

*** HIPPIE KOKOT AMATÉR ***

Old Post 05-03-2007 v 08:44 AM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

.I.: seedboutique je ale nakupuje od nirvany - a proč myslíš, že maj ty ceny lepší?? To je jak kdyby maloobchod byl levnější jak výrobce...

ad 12eur - neni to liber?

*** HIPPIE KOKOT AMATÉR ***

Old Post 05-03-2007 v 13:55 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sciurus
Stálý Člen

Karma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Btw seedboutique.com by mělo patřit Gypsy Nirvanovi, tudíž člověku, který je zřejmě majitelem i NIRVANY Haluz?

Budoucnost patří HLÍNĚ a SLUNCI

Old Post 05-03-2007 v 19:55 PM
Sciurus je offline   Profil uživatele Sciurus   Find more posts by Sciurus   Foto galerie člena Sciurus   Click here to Send Sciurus a Private Message   Add Sciurus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HCSBUBI
Stálý Člen

Karma uživatele HCSBUBI - 28% PěstitelskáKarma uživatele HCSBUBI - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

To Sciurus:Se mi to nějag nezdá že by to byl jeden a ten samej člověk.Si myslym že je to shoda náhod jakože marijuana a cannabis je přece to samý.Teda defuckto.S GN jsem měl jen potěšení ale gdežto s Nirvanou sen potíže(obrazně) a se seedboutigue sem byl nadmíru spokojen.Nehledě jestli se nepletu Gypsy Nirvana je v Anglii gdežto Nirvana je v Holandu.Podle mýho jde jen a pouze o shodu.Gdyžtag sorry gdyž sem to psal sem byl na sráč že na to ani nevidim.

Nezbývá nám nic jiného než hulit a ze všeho si dělat prdel

Old Post 05-03-2007 v 20:38 PM
HCSBUBI je offline   Profil uživatele HCSBUBI   Find more posts by HCSBUBI   Foto galerie člena HCSBUBI   Click here to Send HCSBUBI a Private Message   Add HCSBUBI to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJ BISKUP
Stálý Člen

Karma uživatele DJ BISKUP - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Tak jsem po roce opět objednal semena, v pondělí objednal a v úterý poslal hrachy + formulář v obalu od CD. Doufám že o to nepřijdu, zasílal jsem 92 doláčů. Loni mi to přišlo přesně za týden, ale bral jsem jen od Nirvany. Byl jsem ale docela zklamanej a tak jsem letos vsadil na kvalitnější seedbanky (sensi seeds - Early Skunk, Green House Seeds - Himalayan Gold a Female Seeds - Easy Sativa). Modlete se i za mne braši ! :-)

Old Post 08-03-2007 v 15:39 PM
DJ BISKUP je offline   Profil uživatele DJ BISKUP   Find more posts by DJ BISKUP   Foto galerie člena DJ BISKUP   Click here to Send DJ BISKUP a Private Message   Add DJ BISKUP to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás