Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo po telefonu to je taky o.k. :máš čas??? (máš hulení).......mam........tak fajn, někam to pudem prošpekulovat (zhulíme to)............jo, jasný,možná to bude víc kloubů (víc špeků)...tak fajn,nějak to skloubíme a uvidíme (vyhulíme se jak motyky)............atd.......
Jednou jsem chtěl říct "zahulíme?" ale někdo mě přerušil a zakoktal jsem se "za.. za.." a hned mi došlo že Zaza je ten nováckej králík takže výbuch smíchu. Tak teď místo "zahulíme?" říkáme automaticky "Zaza?"
edit:
Teď to po sobě čtu a došlo mi, že Zaza bude asi spíše zajíc než králík.
to cosecha:to je hodne dobre a jestli sem to dobre pochopil tak to rikas ty svemu klukovi..lol
slov je na moc dlouho ale vzpomel sem si ze rikame trave obsac kuděl to jako koudel.vzniklo to tak ze od kamose deda nam zhulenym vypravel jak kdysi pestovali kuděl a delali z toho lana..