Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Slovník zhulenců a zmaštěninek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
ganja*dwarf
Stálý Člen

Karma uživatele ganja*dwarf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

jo po telefonu to je taky o.k. :máš čas??? (máš hulení).......mam........tak fajn, někam to pudem prošpekulovat (zhulíme to)............jo, jasný,možná to bude víc kloubů (víc špeků)...tak fajn,nějak to skloubíme a uvidíme (vyhulíme se jak motyky)............atd.......

Old Post 20-06-2006 v 19:25 PM
ganja*dwarf je offline   Profil uživatele ganja*dwarf   Find more posts by ganja*dwarf   Foto galerie člena ganja*dwarf   Click here to Send ganja*dwarf a Private Message   Add ganja*dwarf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

což takle dát si malinkaté kóma

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 20-06-2006 v 21:20 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

jo a na školním víletě jsme pořád plavali (hulili) měli jsme ktonu bazének (skleněnku) do kterého se neustále lila voda (hulčo)

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 20-06-2006 v 21:23 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spawnmaster
Stálý Člen

Karma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

jsem MOC!!! - no co to asi znamená

Dodržuj zákon.... a budeš svobodný

Old Post 21-06-2006 v 09:51 AM
Spawnmaster je offline   Profil uživatele Spawnmaster   Find more posts by Spawnmaster   Foto galerie člena Spawnmaster   Click here to Send Spawnmaster a Private Message   Add Spawnmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 37

Brkenzí....brko
vypálenej jak sádrovej ježek.....zhulenej

Old Post 25-06-2006 v 10:34 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 38

Tak třeba telefon.... čus co ty zevlo? Nějaký čertíky? (máš něco) ..... stav se čekáme v kokpitu (už jsme na kedry)......

Old Post 25-06-2006 v 16:13 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

ganja = vesela kvetina
xtc = cukrovi od maminky, nebo taky pozitívna energía
jdem se zhulit = jdem se fotit
zhuleny = modifikovany
joint = mrkev, larva

p s y c h o 8 4

Old Post 25-06-2006 v 21:36 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zvire
Stálý Člen

Karma uživatele zvire - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

pooro-brcko
nic newidim-jsem na srac!

Old Post 27-06-2006 v 22:35 PM
zvire je offline   Profil uživatele zvire   Find more posts by zvire   Foto galerie člena zvire   Click here to Send zvire a Private Message   Add zvire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Jednou jsem chtěl říct "zahulíme?" ale někdo mě přerušil a zakoktal jsem se "za.. za.." a hned mi došlo že Zaza je ten nováckej králík takže výbuch smíchu. Tak teď místo "zahulíme?" říkáme automaticky "Zaza?"

edit:
Teď to po sobě čtu a došlo mi, že Zaza bude asi spíše zajíc než králík.

Naposledy upravil kafevar 28-06-2006 v 18:13 PM

Old Post 28-06-2006 v 17:09 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

dejmi papírek,šéfnu ságl a pak někam pujdem-dej mi peníze,koupim hulení,a pak to někde zhulíme

máš papírky-u nás to znamená jesti máš papírky,filtry,nůžky,cigaretu,zapalovač,podklad pro válení

tak co?-kdy to smotneš?

atd...

Old Post 22-07-2006 v 17:29 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosecha
Stálý Člen

Karma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Tvoje baba je zhulena.

Old Post 22-07-2006 v 17:58 PM
cosecha je offline   Profil uživatele cosecha   Find more posts by cosecha   Foto galerie člena cosecha   Click here to Send cosecha a Private Message   Add cosecha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

to cosecha:to je hodne dobre a jestli sem to dobre pochopil tak to rikas ty svemu klukovi..lol
slov je na moc dlouho ale vzpomel sem si ze rikame trave obsac kuděl to jako koudel.vzniklo to tak ze od kamose deda nam zhulenym vypravel jak kdysi pestovali kuděl a delali z toho lana..

Old Post 23-07-2006 v 23:43 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

tenhle thread stojí úplně za pi*u!!!

cosa nostra

Old Post 24-07-2006 v 10:59 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás