Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mě to překvapilo minulý rok co a kdy vylezlo z hlíny, se mi vysemenilo pár kytek z předloni co jsem měl na mastičky a ony samy na konci března vylezly = jeli jako divé ,ano rozdíl byl viditelný v nárůstu.
Jasný... to je prostě příroda. Nám se může zdát že je na kytky třeba zima, ale když je vhodná genetika, nebo druhá generace toho co už venku bylo... neni to žádnej problém. Jasně že takovej Mazar nebo SuperSkunk v březnu chípne, zatimco třeba hollans hope bude prospívat jestli ho vyloženě nespálí nějakej mrazík v noci..
Horší je spíš že je v březnu ještě málo světla (proto je mam do dubna doma pod zářivkou) a maj tendenci se tahat za světlem, to se ale dá řešit tvarovánim a štípánim. Rozhodně je ale delší růstová fáze znát... na příští rok plánuju dát ven matku co už v dubnu bude mít něco málo pod metr (když se zadaří a zbyde místo), tak sem zvědavej co z toho nakonec bude.