Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PIc já pěstuji vbelikách už druhý rok a jsem spokojen maj tedy jenom deset litrů ale stačí.Mám je na střeše a maj tak čtyřicet cm do výšky a tak pade v průměru ale krásné pic
Zdravím, potřeboval bych slyšet Váš názor na pěstování rostlin v rákosí, mám 2 varianty:
1. Dát kytky v platěných proděravělých pytlech se substrátem, hlínou, keramzitem a perlitem do předem vykopané díry v bahně. Oklolí pytle bycj obsypal ještě pískem.
2. Dát je do velkých proděravělých nádob (cca 10l) a do půlky je zahrabat do půdy. Zajímal by mě Váš názor. Díky.
Ty jo a co ten přístup k takovejm kytkám? Taky bych na takový místo dal jen pořádně rostlý kytky, rákosí je přece jenom plevel, kterej by ti nějaký malý holky mohl pěkně přerůst, tak že by neměly ani dost místa a taky co se tam pohybuje za tvory, aby ti to někdo nesežral, nebo nezkurvil, no a co když se zvedne hladina a kytky ti zhnijou? Ty jo myslím, že to není dobrej nápad ať už použiješ první, nebo druhou variantu. Nebo už si něco takovýho viděl v praxi?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
No já jsem se ještě špatně vyjádřil, to místo se nachází v prameništi malýho potůčku, takže tam ty vody zas tolik tam není (takže kolísání vodních hladin je vyloučeno), kytky budu sázet cca nad pas velký (1m).
Zdar tak ja mam uplne to same,kytky okolo metru a budu je presazovat do rakosi a budu volit pytle si myslim kdyz tam uz pak zustanou az do konce tak bohate staci
Někdo tu dával fotky (odkaz už bohužel nenajdu), kde měl kytky na vodní hladině. Byly zasazené v květináčích a ty byly vsunuté do velkých polystyrenových kostek, takže na vodě normálně plavaly. Ze dna květináčů visely do vody zavlažovací knoty - takže ani nemusel zalévat.
Být tebou, udělám něco podobného. Nemusí to být přímo polystyren - stači nějáká konstrukce na které by jsi měl položené kytky v kýblech. No a z kýblů nechat viset ty knoty do bahna a máš naprosto bezobslužný systém!
mam rastliny v bujnom poraste papradí asi 15m od rieky a asi meter nad urovnou hladiny. ked sme kopali jamu na pole tak ten meter nizsie bolo namiesto inak fest hustej tlak ciernej zeme strk a v nom kopu vody... teraz maju rastliny 2,2metra a neviem si to vynachvalit zavlazovali sme len asi 2 tyzne od zasadenia aby sa dobre priali rastlinky a odvtedy maju vlahy a vlahy.... hovorim ze to je take outdoor hydro... tlak a poriadok