Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nu, to ja mam ubaleny opravdu mega brko, ale dam ho nejspis az po pulnocni...jako odmenu za to, ze jsem vydrzel poslouchat krestansky reci (nemam nic proti nabozenstvi, ba naopak, ale touhle formou ho do sebe dostavam nerad)...Pak pekne do hospudky, vsichni budou zharmonizovany diky vanocum...tesim se straaaasne!
chlastali sme s fotrom pri stole ako kazdy rok a on zrazu povedal ... dones tu totu marihuanu ... som bol ticho a nechapal som... a on ale vazne dones tu totu marihuanu na stare kolena to chcem tiez skusit... ja som sa len smial , matka sa chytala za hlavu a segra lamentovala ze sme podarena rodina .... a foter dones tu tote palicky a ich zapalime... asi mi zrejme niekde nasiel stonky oholene od travy a mama mu hovori to sa nepalia stonky to sa fajci... ale nakoniec sme ostali pri chlaste radsej snad nabuduce ale haluz to bola hehe
zdravim ja sem si tez nechal speka az na vecer a pres den sem na huleni stejne nemel cas porad sme jezdili po babickach a stedrovecerni obrad skoncil az v 10 a pak spek shivy venku, sedl.. prozevlili sme celou vesnici a zapalil sem svicku dedovi na hrbitovu ted si dam neco na dobrou noc a budu hrat CS dokud nebudou LAGY (interni)
ale vanocni naldu nejak nemam, uz me to tak nebere ale pohoda je rozhodne jenom kdybych se nemusel ucit ;(
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Ja jsem si dal az kdyz rodinka usnula.. Jedno sklo a pozdeji speka a cumel jsem na filmy... A dnes musim chlastat v sirokem kruhu rodinem, tagze asi nic :-)
popravdě jsem si pořádně nezahulil
jo jointy byly
ale růžovka je v p..i
ta mi dělala dobře
a špaňalská muška
taky v konopným nebi
nestojím nahoře nestojím dole
málo pěstuju
možná moc hulím
to growers:
krásně zhulený zbytek života
legalizuj pampelišku a její víno
nikde ho nekoupím
to spíš jointa seženu za Anežku
i když to skoro nedělám
za kouřovou mandalu
platit?
to si ji radši vypěstuju
Na vánoce jsme začali už v 11:30 a drželi jsme tempo až do rána do dvou..šli sme i před večeří..kámoši,bylo nás 4....přišli jsme ve 16:00 a dali sme obří kotel ..no bohuzel ja jsme mel veceri mrte pozde ,az tak v 19:00 takze jsme byl uz strízliv,ale i tak to byla sranda:-D