Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulíte tak často, že už nepoznáte jestli jste zkouření?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
enesir
Stálý Člen

Karma uživatele enesir - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

já mám vždycky pauzu dokud zase něco nového neseženu:-)je to sice celkem ubohé ale .....co už?zahrádka se v paneláku v sedmém patře dělá blbě a z okna to taky nende...venku je málo kyselá půda.prostě na hovno....

Old Post 03-04-2006 v 19:56 PM
enesir je offline   Profil uživatele enesir   Find more posts by enesir   Foto galerie člena enesir   Click here to Send enesir a Private Message   Add enesir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

citace:
Původní příspěvek od Fantasie
takovehle problemy nemam, spis nekdy kdyz jsem vecer hulil tak druhej den rano si pripadam zkourenej, ale nechce se mi verit ze by to vydrzelo pres spanek tak dlouho ..

citace:
Původní příspěvek od Fantasie
jo to me se taky stava ja cadim kazdej den pred spanim a druhej den rano si pripadam jak zkourenej

To vám jenom nepřipadá. Taky to znám. A věřte, že vymaštěnost vydrží i přes spánek, akorát že zmizí high. (Mozek se snaží si v noci uklidit.)

Old Post 03-04-2006 v 20:55 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b.bang
Stálý Člen

Karma uživatele b.bang - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

No brko po pauze pro cloveka kterej je zvyklej si dene tech par brcek dat to je mazec.To si vzdy pripadam jako poprvé.

Bohuzel nestava se to tak casto.Chut vytezí.

Old Post 03-04-2006 v 21:25 PM
b.bang je offline   Profil uživatele b.bang   Find more posts by b.bang   Foto galerie člena b.bang   Click here to Send b.bang a Private Message   Add b.bang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

citace:
Původní příspěvek od enesir
já mám vždycky pauzu dokud zase něco nového neseženu:-)je to sice celkem ubohé ale .....co už?zahrádka se v paneláku v sedmém patře dělá blbě a z okna to taky nende...venku je málo kyselá půda.prostě na hovno....

kdo je tak líný,že si nedokáže dát tu práci a zasadit si by čadit snad ani neměl

cosa nostra

Old Post 04-04-2006 v 09:57 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakundo
Stálý Člen

Karma uživatele fakundo - 73% PěstitelskáKarma uživatele fakundo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

citace:
Původní příspěvek od enesir

a prečo nezasadíš? ak nemáš kde, tak si zober auto/bicykel/korčule/kolkobežku/motorku alebo sa nafajči a choď peši niekde ďaleko na rolu, alebo pri les atď, najdi si tam miestečko a zasaď....
je to vždy lepšie ako nesadiť a zhánať ganju po ľudoch....

Old Post 04-04-2006 v 14:23 PM
fakundo je offline   Profil uživatele fakundo   Find more posts by fakundo   Foto galerie člena fakundo   Click here to Send fakundo a Private Message   Add fakundo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fakundo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
enesir
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

ale jo ja se snažím a vůbec nejsem zdechlí..teď mám par semínek a čekám až vyklíčí snad to nejak pude.....se kdyžtak optám co dal....tady je tolik informací...a nemusíte všeci hned machřit jak ste všeci běsní zahradkáři...já bych taky rád něco měl ale v našem malém bytečku a v obrovském městečku...se lehko povída...

Old Post 04-04-2006 v 14:25 PM
enesir je offline   Profil uživatele enesir   Find more posts by enesir   Foto galerie člena enesir   Click here to Send enesir a Private Message   Add enesir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

nikdo ze sebe běsné zahrádkáře nedělá,ale ujít(ujet) pár km je prostě nutnost.chce to prostě tomu alespoň malinko dát

cosa nostra

Old Post 05-04-2006 v 12:07 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
enesir
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

asi jo...:-(

Old Post 05-04-2006 v 12:23 PM
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

no vzdycky poznam ze sem zhulenej, ale ty stavy nejsou takove zive....o chce to prostridat model(teda u me to funguje) taky treba v jinem mnozstvi...jo a nekdo tady psal o typkovi co huli od 13-40 let. kamos co byl v maroku rikal ze domorodci mu tlacili do hlavy at kouri jejich ganju-ze pry to nejebe mozek jako holandskej skank...no a znam taky borce co huli 20 let ale ten uz vlastne nehuli protoze uz ho to nezhuluje jen uspava(tak se nedivim.rikal ze si vecer daval vecer u televize 1 sklicko a stejny model)

Old Post 07-04-2006 v 16:22 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás