Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
matko no bolo by to super mat vsetko na jednom mieste + aj to co navrhol expiry tie veci pre pestovanie hub ale realita byva ina
ja som kontaktoval lacca, ten mi dal cislo na jeho kamosa a s nim som sa dohodol. za 1200sk som dostal 250w komplet +vybojky nova a pouzita + dalsi starter
v kazdom meste je urcite velkopredajna elektra, a maju tam urcite bud ventilatory a balast alebo aspon jedno z nich. treba sa popytat ludi, ja som takyto obchod nasiel priamo za svojou robotou
ked som hladal ventilatory pytal som sa na ventilatory do zachodov
a ked som hladal balast pytal som sa na svietidla na osvetlenie stavieb a telocvicni (neskvor som to ale kupil od toho chalana)
trebars v blave je shop s elektrom ale neviem teraz ako sa vola...uz sa tu raz riesil, v spirite urcite vedia ako sa vola. tam by mali mat vsetko elektro co treba. ja som sa tam ale stretol s tym ze 1krat ked som volal uz tam nebol ten co to riesil, druhy raz mi nevedli povedat kolko to stoji a ani 3 krat to nevedeli...zase asi plati zajst osobne je vyhoda
treba HLADAT velkopredajne elektra ..vsetko(balast,ventilacia...) sa da normalne kupit v obchode
no a to je to o čom cely cas hovorim,kvalitne HNOJKY, ec+ph meter, kalibrac. roztoky,veci na hydro...atd sa daju zohnat iba tam (nepoznam ten obchod v bystrici) a ostatne zoženies kludne aj doma. preto som, aj ked je ten obchod aky je, rad ze VOBEC NEJAKY JE
mali by sa mozno spojit oba šopy dokopy a boli by 2 zastupenia
pre vychod je to sice furt daleko do bb ale stale blizsie ako do ba...
bol si v tom spirite?
paci sa mi hlavne jeho umiestnenie, fakt underground
velky neni, je to jedna velka miestnost prepolena na 2 a dokonca mas moznost vidiet na zivo ako sa pestuju jahody pod sodikom
aspon vtedy, neviem co tam za "lahodky" pestuju teraz
ale vyber hnojek+ostatneho je fakt velky, niektore veci co maju v obchode nemaju ani na nete...
teda na vysvetlenie: celkom dobry obchod v TN na výbojky. kupoval som tam dokonca aj 400W son t AGRO.
kondíky, tlmivky, výbojky sodík,metalhalid atd...
no vidis tixo ja som z tn a nepoznam to ...pozeram ze to je v tescu???
ja som nasiel iny obchod, cize uz mame dva. ten druhy ale nema oficialnu stranku, ale viem dat presnu adresu kde je pripadne zohnat cislo a myslim ze je lepsi je to proste velkosklad elektra, maju tam dokonca aj philips tld- cky+kopec druhov ventilatorov primontovanych na takej elektro stene, zapojene do siete. dojdes, zapnes si ktory ta zaujme a vidis ako fuci/taha a aky je hlucny. pm ak by dakto potreboval vediet kde to je....
tixo poznam tuto firmu mal som ju vygooglovanu ked som zhanal vybojku pre svoj grow ale ak si u nich kupoval tak si tam bol osobne a preto aj jeden kus lebo inac na spodu cenniku na PHILIPS svetelne zdroje je uvedene ze
Pri objednávaní je potrebné dodržiavať minimálne odberové množstvá uvedené v cenníku pod názvom balenie.
tixo aha uz asi viem co je to za obchod, no a v tom co pisem ja sa da objednat kolko ks chcete, ale balast tam nemaju som sa uz pytal
inac vsetko elektro + svietidla+kable,poistky,digital. hodiny,....atd
je to fakt obrovsky sklad. je v tn za mostami,..kurva teraz neviem ako sa vola...je uplne vzadu za mestom, v takej priemyselnej zone.