Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Travicka zelena, to je moje poteseni,
travicka zelena, to je moje nirvana.
Kdyz ji hulim, tak se nesu,
kdyz ji nemam, tak se tresu,
travicka zelena, to je moje nirvana...
btw nejak ste zapomneli zminit Boba Marleyho. Nebo je to samozrejmost?
A Kotle od Divokyho Billa...
A eště sem zapomněl, pohřební kapela, illegal... Je to kapela, která předělala lidovky do SKA, ale tahle písnička je uplně super. Když sem to slyšel na mighty sounds, tak sem se z toho textu málem posral smíchy http://www.pohrebnikapela.cz/mp3/23.illegal.mp3
Tenacious D - Marijuanaville (celá jejich tvorba je super, veselé poslechovky Fuck her gently, I'm only gay eskimo atd.. )
Manu Chao - Me gustas tu (sice je tam jenom zmínka "me gustas marijuana" ale manuchao sou prostě ulítlí a vyborně se poslouchají )
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Neson: kde sezenu text Zelený list? Kdesi sem slysela skvelou pisnicku, ale vubec nevim, co to bylo. Jen ai pamatuju refren "O, zeleny list..."neni to vono?dre dik