Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zajimava otazka,
myslim, že ano, nekdo tu psal, že to přehnal, a udelal moc silnou mast. kterou odstranoval exem u psu. a pejsci po natreni spali skoro 2dny
Isobacter: Mno, rika se to, ale neveril bych tomu. Kdyz sezeres konopny palice, tak to taky nefunguje, a muze to bejt masakrozni model... Proste samotna pryskyrice se nema jak vstrebat, kdyz je rozpustena v oleji nebo alkaci tak je to vpoho... a myslis, za kdybyses vykoupal ve slivovici a neupil bys ani kousek, byl bys opilej?
edit: praxer: odpovedel si driv, nez sem to stacil dopsat
praxer zajimavej tred ale ja nevim 2-8 milionu za vlasovej test mi prijde dost 2-8 tisic si myslim tak akorat. jo a ta libovolna doba je limitovana delkou vlasu takze skinheadi maj vyhodu
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Mr.BIG.imejl :
sranda je, ze ti treba po ctrnacti dnech uz testy vyjdou negativne, pak zacnes hodne posilovat, neco na rotopedu, a najednou mas po tydnu cviceni testy opet pozitivni. Proste thc z tuku stoupne v moci na meritelnou hladinu.
Ale dospely clovek pokud neni v nejakych poradkovych sluzbach se monitorovacich testu nemusi obavat.
kolik je podle tebe dva tisice tisicu? hold pokus o upozorneni na chybu vtipnou fromou ztroskotal.... jo a nezapomen na albiny ti sou taky v klidu
peace
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
praxer
ne ne ne, to vim. Myslel jsem pripad napr anorekticky. Nemá žádný tuk. Thc se tedy nikdam neukládá a testy vyjdou pozitivne pouze v pripade aktualni intoxikace!
Sháním modré neony na škodu 120, značka: "Spěchá".
oóó tak takových chujovin v jednom threadu jsem už dlouho nečetl.......
Kdy by si alespoň někdo z vás přečetl jak tyto potní a slinové testy fungují.Lehce se dá rozlišit jestli jsi pod vlivem této drogy.
Osobní zkušenost pánové........nebo kluci?