Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem zase rozsvítil. Díky patří kozzymu jehož řízci sedí nad vanou. Je toho 20x Love Potion #1. Když jsem je přijal, byli plný života, po posazení do květináčků sklopily hlavy. To bylo včera, dnes je jich věčina zvedlých ale mají zkroucený listy. Kurva proč?
Takovej room a úplně k ho... .Ne, dělám si prdel...na něco jsi prostě zapomněl.Není chyba v tom amazonu?Popiš co jsi všchno dělal, krok po kroku poté co jsi přinesl do roomu ty řízky...
Původní příspěvek od Don_Michael ... Dnes ...
Že by to byl Shock fuck?
Help Pls.
Chlape nediv se že máš kyti tak oschlý a po brutálnim šoku z velice nízké vlhkosti která ti tam zřejmě panuje - koukám že tam máš jen 24% Relative Humidity
Jen tak pro informaci - ty malé kyti v téhle fázi (předpokládám zakořeňování) potřebujou nejlépe 75-80% relativní vlhkosti ty tam máš 24! To je ultramegamálo
Zkus si pořídit parní nebo ještě lepé - ultrazvukovou zvlhčovačku vzduchu
Původní příspěvek od Don_Michael Na kolik to asi přijde, tam nemají ani předpokládanou cenu
Chlape nezlob se na mě ale ty jsi asi slepý
Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu SPS 808
Kód: SPS-808
Záruka: 24 měsíců
Dostupnost: Skladem
Termín dodání: 15.2.2006
Cena bez DPH: 591 Kč
Cena s DPH: 703 Kč
Tohle na tebe vyjede hned co rozklikneš ten můj odkaz ne ???
Původní příspěvek od |8| Klide sore me to tam vyjizdi ze to stoji O,- a nestalo se mi to tam poprvy, takze je mozny ze jim to tam blbne
...Tak to sorry - to pak chápu mno já používám FireFox nebo Mozilla Suite a tam se to zobrazuje korektně - nechápu proč se vám to nechce zobrazovat každopádně Don už ví za kolik se to dá sehnat
EDIT: v Internet Explorershitu se opravdu ta cena nezobrazuje
Zkuste používat Mozillu nebo Firefox - je bezpečnější a celkově lepší
Namocil jsi ty rizky do vody, nez jsi je dal do keramzitu? Vypada to spis na vyschnuti RockWoolu - ale ta vlhkost se na tom taky podepsala. Rozhodne vymachej kosticky v normalni vode, zvys jim vlhkost a do rana jsou zase OK - ty uschly listy uz nezachranis, tak je ofikej co to de.
:-D Ještě si prosím fšimňete umístění toho zas....ho zvlhčovače, kterej má daleko menší účinky jako ty kelímky tam uvnitř ;oD fšem kdo potřebujou kytky usušit vřele doporučuju ... hahahahihi