Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...už není koho učit, už není nikoho s kym se dělit o společný chvíle štěstí, porozumnění a lásky...
...ale moc vám děkuju, chtěli ste pomoct a to se kurva cení!!!
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Vy si ty svoje mladý můžete vyměňovat jak dlouho chcete,až najdete tu která hulí, ALE jak naučím hulit MOU STAROU ??? Docela rád bych zažil splynutí duší a těl pod vlivem, leč její zatvrzelost nemohu přemoci...už jsem uvažoval o různých podlostech, leč sám sobě bych to neprominul...
19-02-2006 v 19:24 PM
Host Host
Nehulit je hezká věc, ale "umět" si zahulit je obohacující
Dá se říct, že mně je spíš sympatický když nehulí No, ale na pohodu ... na to musí přijít sama, proč někoho do něčemu nutit. Problém je když ti to zakazuje, to bych to rovnou uzavřel
no tak ja opacny problem ))))
vzdy jsem mela chlapa nehulice - nevim jak jsem to dokazala pri me povaze a postupem let jsem zjistila, ze je lepsi kdyz clovek jako ja ma chlapa, ktery ho jeste v jeho silenych napadech nepodporuje, ale brzdi.
Horsi to bylo vzdycky doma ututlat, ze jsem vlastne ready a schopna vykonavat bezne veci a netvarit se pritom jako totalni kreten.
Není nad to dát si s vášní krásnou modelku, která Ti do ničeho nekecá a ještě Tě tak úžasně pobaví.
Raketopes : ehm v poslednom case som riesil porodbny problem ... ale nakoniec sme nasli kompromis ze hulit si mozem kolko chcel ... ale nemam byt zhuleny v jej pritomnosti. nic moc ale je to lepsie ako skryvat sa
zdravíko chalani ,
a co takto klasicka vodna fajka kde k origos tabaku pomrvís trocha materiálu?
myslím , že to by mohlo byt v uplnej pohode.
len by ma zaujímalo ci pritom stalom nahrati uhlikom by THC neodchadzalo kopec len tak do vzduchu popripadne nedegradovalo nejak.
uff tak som vedla
prosímta oprav ma , lebo mam v plane to skusit s mojou bejb a rozhodne nechcem aby sa ja jej cosi stalo....
pre nu to bude prvy raz a model je pomerne dost potentný.
Neviem nefajčí cigarety tak neviem , chcem aby z hulenia daco mala nech mi nevykalse vsetko out a tiez nech sa mi neprehuli
grundik: no pokud nikdy nehulila tak jí rozhodně nedávej šíšu nacpanou trávou, to je blbost
hele, tady je problém asi takovej - vem si kolik toho do sebe nasaješ z brčka nebo skla a kolik toho nasaješ z šíšy.
Jednou jsme takhle kouřili u kámoše šíšu, nacpal tam jenom obyč. noname venek a jako v jednu chvíli jsem měl pocit že mě budou muset křísit. Nevim, nedoporučoval bych ti to. Spíš jí zkus přesvědčit na brčko nebo bong, to by bylo mnohem lepší.
(jako zastánce bongu bych ti spíš doporučil bong - tolik to neškrábe)
vaporizér , no jedine ze si ho nakreslím...
tak ja som taky rekreacny hulič , nehulim často ani vela.
vidím to tak , že to "poriedim" tabakom a spravim taky maly cigareto joint. Nechám jej tak dva , maximalne tri puky ( sorta fakt ma gule)
nech si to kus otuká jej teličko a na druhy raz uz dáme bonga
jsem: ehm ehm, jseš přesvědčenej o tom že stejná dávka bude mít stejnej účinek u huliče a nehuliče?
na ganju neexistuje tolerance...tzn. čim dál kouříš tim míň ti stačí na pořádnej stav...obráceně vzato nehuliče stejný množství, který oddělalo huliče, prostě neoddělá
vim z vlastní zkušenosti...dam si chvilku pauzu, pak si dam bong a skoro ho nedokouřim protože mě první potah zkope do krychličky