Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Anketa: chytla mi pěstírna
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Lam3r!na
Nový Člen

Karma uživatele Lam3r!na - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

¨Dík za odkazi.. Ja blbec sem hledal blbě..
Jinak jo tepelny pojistky tam šoupnu každopádně.. a to čidlo není problem.. Mrknu se do bordelu a čidlo se vždycky najde.. Myslim , že pojistka + kouřový čidlo je docela dobrá kombinace.. horší mnohem je , že často nikdo doma neni...

Grow 4 Fun

Old Post 06-01-2007 v 19:52 PM
Lam3r!na je offline   Profil uživatele Lam3r!na   Find more posts by Lam3r!na   Foto galerie člena Lam3r!na   Click here to Send Lam3r!na a Private Message   Add Lam3r!na to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Expiry
Stálý Člen

Karma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

2Erixon:
ja jsem si celou skrin zapojoval sam<asi jako vetsina na groweru> a docela se ti i vyvedlo.Vsechno slape-az na tu tepelnou pojitku u ktery se mi odloup kousek hadicky<izolace> a ta mi svine pribila<viz odkaz v podpisu>.SAmozrejme ze s tim co se da precist na groweru lze zapojit celou skrin,ale kdyz to sveris cloveku kterej se tim zivi a nekolik let to studoval,tak bych rekl,ze precejenom budes klidnejs spat .

2Lam3!na:
ja mam celou bedynku z plechu.To s tim sadrosem mi prijde jako dobrej napad,dik za tip-druha,vetsi,lepsi skrin bude z nej .

To kourovy cidlo vypada jako dobra vychytavka.Kolik takova sranda stoji??Uz jsem o tom taky uvazoval dat neco takovyho do novy skrine,ale ja ji budu delat tak velkou,abych si mohl jit ke kytizz i pohulit .Ale to je jeste daleka budoucnost.

HPS vybojky s pridanym modrym spektrem

Databaze hnojiv jeste porad ve vystavbe

stavba me nove skrine(2x250w a mnoho dalsiho)

Old Post 06-01-2007 v 20:38 PM
Expiry je offline   Profil uživatele Expiry   Find more posts by Expiry   Foto galerie člena Expiry   Click here to Send Expiry a Private Message   Add Expiry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Expiry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lam3r!na
Nový Člen

Karma uživatele Lam3r!na - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

2Expiry:
Kouřový čidlo seženeš nejlíp u jablotronu... i když se dá vlastně sehnat všudemožně.. snad i v elektru.. Jinak cena co jsme koukal na net se pohybuje od 500 - 1000 což není zas extremni.. vzhledem k tomu riziku.. Spíš problem je, že i když to čidlo budu mít tak když to začne hlásit ( siréna řvát) a stejnak nikdo nebude doma.. tak je to problem.. Ale už začínám kombinovat.. čidlo s gsm modulem.. Nebyl by problem nahodit ustřednu od jablotronu a pomoci ni hlidat kour a teplo... videl bych to tak , ze pokud by byla prekrocena nastavena hranice napriklad 50 stupnu ( a spustilo by se kourove cidlo) okamzite by to poslalo sms Coz je docela luxus... Teď někdo bude oponovat že to bude drahý.. ale když víte co a jak a máte prostředky tak to problem nebude.. Gsm modul seženu kolem 300 ustředna bude horší.. to je těch 500 jetá no a čidel mam doma kotel.. Ještě realizace a je to fajnovy.. jen nevím zda-li to te´d rozjedu.. spíš bych to viděl na druhou sklizeň .. až budou další prachy.. ( pokud mi to do ty doby neshoří )
jinak link na jablotron cidlo tohle stoji zrovna 900 ( docela spička )
http://www.jablotron.cz/ezs.php?pid=products/gs-130

---
Možná časem zpracuju něco.. vyrobím potom udělám navod a hodím na grow...

Grow 4 Fun

Naposledy upravil Lam3r!na 06-01-2007 v 20:58 PM

Old Post 06-01-2007 v 20:51 PM
Lam3r!na je offline   Profil uživatele Lam3r!na   Find more posts by Lam3r!na   Foto galerie člena Lam3r!na   Click here to Send Lam3r!na a Private Message   Add Lam3r!na to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás