Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
však já taky nechtěl házet huliče a pikaře do jednoho pytle. Proto tam jsou ty 3 slovíčka "v jistých mezích". Každý ví, co jsem tím myslel, tak pls žádné slovíčkaření
EDIT: a kdyby někdo nevěděl, co jsem tím myslel, tak vysvětlím. Příjde mi hloupé, že "uživatel drogy" je hrdý na to, že spolu s ním danou drogu užívá hromada jiných lidí. Já na to nikdy hrdý nebyl a nikdy nebudu. Když hulím, tak sám za sebe, když piju, taky sám za sebe
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
tak to hej ale cim viac ludi bude hulit tak tym je vecsia pravdepodobnost a nadej ze sa to legalizuje ale aspon v malom mnozstve lebo u nas na slovensku sa to berie ako tvrda droga a to my pripada totalne blbe ked to huli tolko ludi tak by to mohli zacat brat aspon za meku drogu ... ale istym sposobom uz aj u nas uz sa to bere skor ako meka droga....
to kvasimodo - ale to musej bejt nejdriv hulici ve vlade a jako hodne silná strana, aby prosadili legalizaci. A jediná strana vo který vim že to maj v planu sou zeleny. Takže když chceš něco udelat pro legalizaci tak di k volbam a vol je.
Legalizace v zemích EU a v zemích, které jsou členy OSN, není tak jednoduchá, respektive nemožná. Ale to už je OT, tuto diskuzi směřujte do Zákon a právo.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
cosecha: no u nas su aj Smer za to aby sa nebrala trava ako tvrda droga a myslim ze by to aj v malom mnozstve dovolili... ale na slovensku to tak skoro legalizovane nebude ... mozno az ked sa nasa generacia dostane k moci tak mozno az potom.
cosecha: kdyby vyhrali KDU-ČSL tak by vytrhali všechky kytky, a huliče by zavírali do vězení. o legalizaci by se ani nešeptalo. v tý straně sou fakt magoři
to moswa - "Touha pravidelně proměňovat vědomí je vrozený a přirozený pud podobný hladu nebo pudu sexuálnímu... Touha po dočasných stavech změněného vědomí je zabudována do neurofyziologické stavby mozku, spíše než aby byla podmíněna jen společensky... Za celych 500 let od vpadu Evropanu do Ameriky a jejich krvavem potlacovani houbovych kultu se jim je nepodarilo vytlačit."
Petr T. Furst
Halucinogeny a kultura.
Lidi hulit neprestanou i kdyby se ty tam nahore postavili na hlavu.
Nedavno sem byla v hospodě a sedělo tam 5 lidi, všichni kolem 50 let. A byli ožralí. A mluvili o drogách. Z jednoho vypadlo, že to zkusil a že mu to nic nedělalo a že to chutná hnusně a nechápe proč to lidi hulej. Všichni se k němu přidali že jako nechápou proč to mladý hulej, když je to teda tak hnusný a nic to nedělá. A pak jeden řek, že "oni jich ale za ten večír vykouřej tak 10 těch marihuanovejch cigaret a pak už to asi něco dělá..." To už sme byli s kamošem v křeči.
Jako bonus z jedný ženský vypadlo, že si jednou dali s kamoškou v práci houbovej čaj a bylo jim po tom dobře, ale nechtělo se jim vůbec pracovat...